Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
3 éve, hehe, én nem vagyok ilyen szerencsés, nekem a munka-programjaim miatt muszáj...
"olyan 15-20 másodpercenént kivágja a fejet elég erősen"
Én ilyet nem tapasztalok egyáltalán. Rendszertelen időközökben küttyen egy kicsit, de ez sem fejkivágás, csak olyan jegyzetelés-féle hang. Van hogy percekig semmi sem történik. Egyébként nem csak hallom, hanem egy viszonylag erős kék-fényű picike led is tájékoztat közvetlenül a képernyő alsó széle alatt. Szóval ha nemakarom is látom.
Az XP-nél küty-küty-küty-küty-küty... Ez megy folyamatosan és ütemesen. Olyan kb fél másodpercenként követik egymást a köty-küty hangok és ami a lényeg: folyamatosan, soha meg nem állva. Idegesítő nagyon! Gondolkodtam az SSD-n. Ott nem hallanám, de azt meg lehet hamar tönkrerakná, hiszen úgytudom ott egy bizonyos írás-szám után kipukkadnak az elemi cellák...
Emiatt lenne jó végleg szakítani az XP-vel. Szurkolok is a WINE-fejlesztésnek. Ezúton is: Hajrá!!!
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motoros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest