- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Igen, tényleg nem volt olyan nagy wasistdas, mint amennyire tartottam tőle eleinte.
Csak eddig nem nagyon volt időm babrálni ilyesmivel, most viszont rászántam magam.
De azért volt egy kis kockázata, hogy nem fogja home-nak látni a home-ot
Köszi amúgy a korábbi biztatásokat, úgy már könnyebben bele mertem vágni.
Amúgy most az tűnt fel, hogy a Helyek menüben nincs ott a Képek, Dokumentumok, stb. könyvtár linkje. Nem mintha annyira hiányozna (egyébként viszont fájlmentéskor és egyéb esetekben látszik ott bal oldalt a navigációs ablakban, és jó helyre mutat).
Meg kaptam egy ilyen hibaüzenetet:Bár a Nautilus megnyitásakor Terminálban korábban is kaptam hibaüziket, egyelőre nem vágom, miért, őszintén szólva még nem volt időm utánanézni.
Aktív témák
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak eddig nem nagyon volt időm babrálni ilyesmivel, most viszont rászántam magam.