Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Köszi, na most aztán rendesen összecsaptak az érvek, ahogy elnézem.

Végül még nem volt időm felrakni egyiket sem, de most még mindig nem vagyok biztos benne, melyiket is kéne használnom, mert egyik hozzászólónak a 9.04, másiknak a 9.10 bugos.
Mondjuk ez elég érthető, tökéletes oprendszer nincs. Csak azért nem lenne rossz tudni egy arany középutat.(#23545) Vladi: most ezt a poént nem értem, valszeg valami korábbi vitáról lemaradtam, de hogy jövök én a képbe?
Vagy most mi van? 
(#23550) body007: hmm, köszi, egy ellenkező vélemény.
Már csak dönteni nehéz.
(#23551) n00n: ennyi felesleges időm azért mostanában nincs, hogy a 9.04-et és a 9.10-et is alaposan leteszteljem.
Főleg, hogy nem vágom annyira, konkrétan az én konfigom esetén mi(k) lenne(-ének) az esetleges kritikus pont(ok).
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk ez elég érthető, tökéletes oprendszer nincs. Csak azért nem lenne rossz tudni egy arany középutat.

Főleg, hogy nem vágom annyira, konkrétan az én konfigom esetén mi(k) lenne(-ének) az esetleges kritikus pont(ok).