Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Köszi, na most aztán rendesen összecsaptak az érvek, ahogy elnézem.

Végül még nem volt időm felrakni egyiket sem, de most még mindig nem vagyok biztos benne, melyiket is kéne használnom, mert egyik hozzászólónak a 9.04, másiknak a 9.10 bugos.
Mondjuk ez elég érthető, tökéletes oprendszer nincs. Csak azért nem lenne rossz tudni egy arany középutat.(#23545) Vladi: most ezt a poént nem értem, valszeg valami korábbi vitáról lemaradtam, de hogy jövök én a képbe?
Vagy most mi van? 
(#23550) body007: hmm, köszi, egy ellenkező vélemény.
Már csak dönteni nehéz.
(#23551) n00n: ennyi felesleges időm azért mostanában nincs, hogy a 9.04-et és a 9.10-et is alaposan leteszteljem.
Főleg, hogy nem vágom annyira, konkrétan az én konfigom esetén mi(k) lenne(-ének) az esetleges kritikus pont(ok).
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hálózati / IP kamera
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk ez elég érthető, tökéletes oprendszer nincs. Csak azért nem lenne rossz tudni egy arany középutat.

Főleg, hogy nem vágom annyira, konkrétan az én konfigom esetén mi(k) lenne(-ének) az esetleges kritikus pont(ok).