- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
gyurman
tag
VM fájl rendszer. Mi a legjobb?
Srácok bajban vagyok. A helyzet a következő. Van egy linuxom 2 partival. Egy a rendszer és a második adatoknak. Mind a kettő ext4.
Eldobtam a windem de valamit meg kellene nézni rajta. Tele van a windes partim. Nagy fájlok vannak az ext4-en. El kellene azokat érni.
Gyorsan összedobtam egy vmware player servert. Az látja a parit. Öröm megvolt, de nem sokáig. Fájlok újraírása a feladat, vagy egyik másolása ugyanarra a partira. Viszont a vmware és a virtualbox rettentően túlhasználja a CPU-t. Gondoltam a sambázás miatt, de jobbat nem találtam. SSHFS nem engedi újraírni. Tudtok jobbat? A colinux meg elég éretlen kernellelel jött ki. Lassan fejlődik.
Azután megkuksiztam a külföldi fórumokat. Viszont lehet hogy a fájl rendszernek sem jó a CPU kezelése.
A JFS ami jó, a XFS viszont lassabbka. Egyiknek sem csökkenthatő a mérete.
Reiser közepes sebességű. Gyorsabb, mint az ext3. Átméretezhető, de mintha az Reiser4 jobban tetszene. De R4 meghalt. A nemesis is és az atyját is lelőtték. A brtfs kezelhetetlen, és fejlettlen.
ZFS fuse alatt sok ramot eszik, a sebessége dupla, de a fogyasztása is.
Sírok. Akkor mit válasszak. Írjatok valamit. Csak az NTFS-re nem gondoltam. Pedig lehet hogy az felelne meg a követelményeimnek. De az meg sajnos M$.
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő