Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
Aktív témák
-
upszilon
őstag
"Ha szeretnéd kihasználni a géped, végy vindózt és isten áldjon. Nem kell itt az észt osztani, van elég nekünk is."
Vegyél vissza a dumából kicsit nagyfiú!
Igenis-hogy a linuxot először próbálgató felhasználók semmit sem találnak úgy igazán. Van a linuxban minden, mit a bucsuban, de ami ott és akkor valóban kellene az pont nincs. Én is átéltem már ezt az érzést nemegyszer. Tele van az alaprendszer mindeféle butasággal aggatva, de ami kell, azt úgy kell összevadászni. Ugyanez vonatkozik a beállítgatásokra. Onnan, hogy feláll az Ubi az installból, még legalább 3-4 órát bütykölök rajta menetrendszerűen, mire használható rendszerem lesz. (Igaz, már megoldottam ezt a Remastersys progival) Szóval el sem tudom képzelni mért van ekkora nagy szátok a segítség helyett. Nyilván, hogy a winfoshoz fogja hasonlítgatni, mert azt ismeri. Ez nem linuxfikázás, csak még nem tud rendesen kérdezni. Nekem is szoknom kellett a dolgot és többször ment el a kedvem ilyen szájkaratés dumáktól mint amit Te is itt produkáltál. Szóval több megértést a Windówsról áttérőknek és kevesebb hőbörgést!
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Arc Raiders
- Linux Mint
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest