Hirdetés
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Nem lesz idén iPhone 18
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
upszilon
üzenetére
Szerintem ezt ne Vladinak írd, értelmes kérdésre mindig segített.
Nekem is sokat segített (akár csak itt a többség), mert én is alapjában wint használó emberke vagyok, aki kacsingat Ubuntu felé. Ha nem segítenek, el sem tudok indulni. Pl. életben nem jöttem volna rá, hogy az apci beállításokat kell megbuzerálni, hogy ne dobja el a hálókari a kapcsolatot a kis P3-as gépemben...
Volt pár ennél idiótább, nyakatekertebb problémám, hogy pl. hogyan állítsunk be 800*600-nál magasabb felbontást, ha az Ubi szerint (az edid adatok alapján) a monitor nem támogatja, stb, és Vladi meg a többiek mindig segítettek.Kicsit végiggondolva Ubi dolgait, sok dolog logikus benne, csak berögzült nálam (meg sokunknál) a windows sok év alatt, 8-as Ubi verzió előtt éltemben nem láttam működő linuxot, pedig már lassan 24 leszek, aztán most így a 9.10-es verzióval már végre tudom használni úgy, ahogy szeretném, megy a 3D, van teljes CCC-m, van Audigy támogatás, stb.
Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest