- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
upszilon
üzenetére
Szerintem ezt ne Vladinak írd, értelmes kérdésre mindig segített.
Nekem is sokat segített (akár csak itt a többség), mert én is alapjában wint használó emberke vagyok, aki kacsingat Ubuntu felé. Ha nem segítenek, el sem tudok indulni. Pl. életben nem jöttem volna rá, hogy az apci beállításokat kell megbuzerálni, hogy ne dobja el a hálókari a kapcsolatot a kis P3-as gépemben...
Volt pár ennél idiótább, nyakatekertebb problémám, hogy pl. hogyan állítsunk be 800*600-nál magasabb felbontást, ha az Ubi szerint (az edid adatok alapján) a monitor nem támogatja, stb, és Vladi meg a többiek mindig segítettek.Kicsit végiggondolva Ubi dolgait, sok dolog logikus benne, csak berögzült nálam (meg sokunknál) a windows sok év alatt, 8-as Ubi verzió előtt éltemben nem láttam működő linuxot, pedig már lassan 24 leszek, aztán most így a 9.10-es verzióval már végre tudom használni úgy, ahogy szeretném, megy a 3D, van teljes CCC-m, van Audigy támogatás, stb.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest