Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Ezért raktam idézőjelbe a "szakembert", nyilván nem hivatalból vagyunk itt a fórumon, az Ubuntus meg Linuxos szakembereket, akik ebben dolgoznak, na őket nem itt kell keresni. Éppen ezért írtam, hogy talán egy ennél számodra megfelelőbb fórumot kellene keresned. Mi osszuk az észt igen, lehet, próbálunk segíteni. Cserébe nem kérünk semmit, de elvárjuk, hogy megfelelő hangvétellel szóljanak hozzánk, és ne mondjanak el mindenféle gyökérnek amiért itt vagyunk és megtesszük ami tőlünk telik.
Igazából én arra gondoltam, hogy az lenne a legjobb, ha egyszerűen a Te hozzászólásaid felett átsiklanánk, és tüntetőlegesen nem vennénk tudomást róla, hogy itt vagy. Mert ha valaki már mer bármit is írni, annak ha meg is köszönöd, az olyan keserű ízű köszönöm, tudjuk, hogy Ő is csak egy balek...
Aktív témák
- League of Legends
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kés topik
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- A NetEase kiszállhat a Gang of Dragon mögül
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest