- Google Pixel topik
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Ezért raktam idézőjelbe a "szakembert", nyilván nem hivatalból vagyunk itt a fórumon, az Ubuntus meg Linuxos szakembereket, akik ebben dolgoznak, na őket nem itt kell keresni. Éppen ezért írtam, hogy talán egy ennél számodra megfelelőbb fórumot kellene keresned. Mi osszuk az észt igen, lehet, próbálunk segíteni. Cserébe nem kérünk semmit, de elvárjuk, hogy megfelelő hangvétellel szóljanak hozzánk, és ne mondjanak el mindenféle gyökérnek amiért itt vagyunk és megtesszük ami tőlünk telik.
Igazából én arra gondoltam, hogy az lenne a legjobb, ha egyszerűen a Te hozzászólásaid felett átsiklanánk, és tüntetőlegesen nem vennénk tudomást róla, hogy itt vagy. Mert ha valaki már mer bármit is írni, annak ha meg is köszönöd, az olyan keserű ízű köszönöm, tudjuk, hogy Ő is csak egy balek...
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest