Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Szóval, van egy elképzelésed, rákérdezel, és ami nem a te véleményeddel egyezik, az egyből marhaság, úgy, hogy nem is nézel utána a dolgok körülményeinek, ráadásul rendes érved sincs. Ez nagyjából kimeríti talán a flamekeltés fogalmát, vagy a trollkodást.
Na de azért nem semmi:
"nem feltétlenül lesz egyes programok végrehajtási sebessége gyorsabb"
"De. Sokkal. A renderelések esetenkét akár..."
Általánosságról volt szó, erre te beírod, hogy de igen, akár, esetenként, a renderelés, na de az nagyon - ez így kissé nevetséges.Másfelől én használtam általános célokra 4gb-rammal mindkét rendszert, és bár 32biten csak 3.5GB-ot lát most (ami lehetne orvosolni egy PAE támogatással forgatott kernellel, és máris meg tudná címezni / látná), nem érzek lassulást, sőt, az áltagos ramhasználat 300MB körül van, 64biten több volt, kompatibilitási gondok voltak (flash/java), én maradnék ennél, hacsak nincs valami speciális alkalmazás/ok, ami kihasználná a 64 OS+program előnyeit.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Általánosságról volt szó, erre te beírod, hogy de igen, akár, esetenként, a renderelés, na de az nagyon - ez így kissé nevetséges.