Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
gyurman
üzenetére
éppen most csináltam ezzel a módszerrel. Eddig mindig úgy csináltam, hogy újraindításkor a menüben root prompt-ot kértem, de nagyjából akkor is ez volt az eredmény. Olvasgattam neten, és írták envyng-vel hogy kell telepíteni, hát nekem nem jött be, én nem ajánlom senkinek. Ott olvastam először, hogy ezt a gdm stop-ot úgy kell kiadni ahogy te is irtad, és utána feltettem a drivert. Most kivételesen nem volt az elején a figyelmeztető üzenet, hogy level 1-be futtassam, viszont felirtam mi volt a gondja. Valami xserver-xorg-core-t nem tudott megnyítni ovlasásra, viszont ettől függetlenül felment és most működik tökéletesen

köszönöm a segítséget
A Chrome-mal sikerült a flash lejátszást is megoldanám, már csak egy van hátra, hogy felcsatoljak egy particiót amit alinux nem lát.
Az adminisztráció/lemezkezelő szerint van egy 160 gigás vinyóm 3 particióval 1 swappal és két NTFS-sel. De a Storace Device Manager szerint ezen a vinyón csak 2 partició van, egy swap meg egy másik, ami a múltkor még ext3 volt, most meg NTFS és megegyezik egy másik particióval.
Tehát amit én szeretnék felcsatolni annak a vinyónak az a neve, hogy Pajti, és a /dev/sda-n található. A Storage... szerint az sda-n van a sda2 ugyanaz mint mint a sdc5, ha az egyik lecsatolom a másik is lecsatolodik
Ilyenkor mi van?
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest