Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
üzenetére
De, elég sokat tudok róla: ha valakinek a potenciális biztonsági problémák felvetése nyafogás kategória, azt jobb nem odaengedni a géphez. Számomra hóttmindegy, hogy miért megy ki a netre, ha nem én kértem tőle, akkor lesz szíves nem pofázni kifelé és kész.
Én már nem vagyok rendszergazda, de megsúgom: egy céges gépet nem pont úgy raknék össze, ahogy egy homokozót (amit mellesleg épp az ilyen dolgok megismerése végett kezdtem el építgetni).
Eleve ott kezdődik, hogy mai tudással egy relative ismeretlen linux verziót nem tennék fel éles környezetbe. Windows-t meg szerintem kár idekeverni, abban alapértelmezett, hogy nem bízom, linuxon viszont igencsak kínos meglepetés volt, amikor először fedeztem fel olyat, hogy valamelyik szoftver egyszercsak elindult kirándulni egyet a neten... (lásd hamis biztonságérzet problematikája)Egyébként kíváncsi lennék, a linuxot használó cégek emberei hányszor nézik végig egy-egy új verzió telepítése előtt a komplett dokumentációt, a legutolsó csomagig. (már csak a rendelkezésre álló idő szűkössége miatt is)
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest