Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
üzenetére
De, elég sokat tudok róla: ha valakinek a potenciális biztonsági problémák felvetése nyafogás kategória, azt jobb nem odaengedni a géphez. Számomra hóttmindegy, hogy miért megy ki a netre, ha nem én kértem tőle, akkor lesz szíves nem pofázni kifelé és kész.
Én már nem vagyok rendszergazda, de megsúgom: egy céges gépet nem pont úgy raknék össze, ahogy egy homokozót (amit mellesleg épp az ilyen dolgok megismerése végett kezdtem el építgetni).
Eleve ott kezdődik, hogy mai tudással egy relative ismeretlen linux verziót nem tennék fel éles környezetbe. Windows-t meg szerintem kár idekeverni, abban alapértelmezett, hogy nem bízom, linuxon viszont igencsak kínos meglepetés volt, amikor először fedeztem fel olyat, hogy valamelyik szoftver egyszercsak elindult kirándulni egyet a neten... (lásd hamis biztonságérzet problematikája)Egyébként kíváncsi lennék, a linuxot használó cégek emberei hányszor nézik végig egy-egy új verzió telepítése előtt a komplett dokumentációt, a legutolsó csomagig. (már csak a rendelkezésre álló idő szűkössége miatt is)
Aktív témák
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vicces képek
- Gitáros topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- BestBuy topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- PC Játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- iiyama G-Master GB3271QSU 31.5 QHD IPS 165Hz 1ms 400nit Samsung panel G-Sync Vsync 1év Alza Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest