- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Európába is befut a Red Magic 11 Air Trace Edition
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
Aktív témák
-
gabaly
tag
válasz
upszilon
üzenetére
" Semmi meglepő sincsen benne, hogy én nem hiszek az "ááá-linuxra-meg-MAC-ra-nemkell-ilyesmi" mondókáknak. Én már csak ilyen vagyok... "
Akkor pakold tele a géped valamilyen írtókkal. Én és majd' mindenki is megkérdeztem/zi amikor először telepít Linux Disztrót, mert hihetetlen Windows után, hogy nem kell vírusirtó, elég egy tűzfal. Nekem is elmagyarázták türelmesen azt amit neked és én megértettem. Bő egy éve van Ubuntum, Guwf tűzfallal semmi több. Egy szál gondom sem volt és örülök, hogy nem gyűrkőztem semmiféle vírusirtóval. Én azért hiszek ám annak, aki azt írja, hogy 12 éve Linuxozik vírusirtó nélkül és egyetlen egy problémája nem volt férgekből kifolyólag! Aztán az elmúlt egy év alatt naponta elolvasom itt és az ubihun a legújabb hsz-eket és mily meglepő, egyetlen egyszer sem olvastam, hogy valaki kétségbeesetten könyörgött volna valamiféle hatásos Linuxra vírusirtóért, mert megtámadták a férgek?! Akkor?!
Elég volt vagy 5 évig a Windowson tipródni napi szinten az irtók, üldözők futtatásával.

Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszatér a Defender of the Crown: még idén jön a The Legend Returns
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gitáros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest