Hirdetés

Aktív témák

• gabaly

tag

válasz upszilon #19346 üzenetére

" Semmi meglepő sincsen benne, hogy én nem hiszek az "ááá-linuxra-meg-MAC-ra-nemkell-ilyesmi" mondókáknak. Én már csak ilyen vagyok... "

Akkor pakold tele a géped valamilyen írtókkal. Én és majd' mindenki is megkérdeztem/zi amikor először telepít Linux Disztrót, mert hihetetlen Windows után, hogy nem kell vírusirtó, elég egy tűzfal. Nekem is elmagyarázták türelmesen azt amit neked és én megértettem. Bő egy éve van Ubuntum, Guwf tűzfallal semmi több. Egy szál gondom sem volt és örülök, hogy nem gyűrkőztem semmiféle vírusirtóval. Én azért hiszek ám annak, aki azt írja, hogy 12 éve Linuxozik vírusirtó nélkül és egyetlen egy problémája nem volt férgekből kifolyólag! Aztán az elmúlt egy év alatt naponta elolvasom itt és az ubihun a legújabb hsz-eket és mily meglepő, egyetlen egyszer sem olvastam, hogy valaki kétségbeesetten könyörgött volna valamiféle hatásos Linuxra vírusirtóért, mert megtámadták a férgek?! Akkor?!

Elég volt vagy 5 évig a Windowson tipródni napi szinten az irtók, üldözők futtatásával. :)

Aktív témák