Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
gabaly
tag
válasz
upszilon
üzenetére
" Semmi meglepő sincsen benne, hogy én nem hiszek az "ááá-linuxra-meg-MAC-ra-nemkell-ilyesmi" mondókáknak. Én már csak ilyen vagyok... "
Akkor pakold tele a géped valamilyen írtókkal. Én és majd' mindenki is megkérdeztem/zi amikor először telepít Linux Disztrót, mert hihetetlen Windows után, hogy nem kell vírusirtó, elég egy tűzfal. Nekem is elmagyarázták türelmesen azt amit neked és én megértettem. Bő egy éve van Ubuntum, Guwf tűzfallal semmi több. Egy szál gondom sem volt és örülök, hogy nem gyűrkőztem semmiféle vírusirtóval. Én azért hiszek ám annak, aki azt írja, hogy 12 éve Linuxozik vírusirtó nélkül és egyetlen egy problémája nem volt férgekből kifolyólag! Aztán az elmúlt egy év alatt naponta elolvasom itt és az ubihun a legújabb hsz-eket és mily meglepő, egyetlen egyszer sem olvastam, hogy valaki kétségbeesetten könyörgött volna valamiféle hatásos Linuxra vírusirtóért, mert megtámadták a férgek?! Akkor?!
Elég volt vagy 5 évig a Windowson tipródni napi szinten az irtók, üldözők futtatásával.

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest