Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Auratech
őstag
Tetszett, amit láttam, csak 60hz-en vibrált a monitor valami 1180-as felbontáson. No gondoltam a netet beizzítjuk, hátha kívülről kell valami segítség. Ez sikerült is, tényleg nem volt nehéz. Aztán ujraindítottam a gépet, hátha az kell neki, hogy a hardvereket megtalálja és megadja nekik, ami jár, hogy rendesen működjön minden.
Ujraindult, Bekapcs, van net, aztán még mindig semmi. C2D5200, 2Gb-ram, audZS2, HD4850, 400gb sataHd. Bios deffault. Na hol van a radeon és a felbontás? Kerestem a beállításokat, a képernyőnél, semmi. A rendszer ellenőrzés-féle funkció kimutatta, hogy a vga driver kell. Mondom jóvan, akkor jöjjön fel egy ablak és had kattintsak rá a driver telepítése ikonra, vagy valami egyszerű, érthető eljárásra.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs