- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
v.attis
üzenetére
szerintem ne csinálj külön home-ot, az adatpartícióra úgyis le tudod majd menteni a felhasználói könyvtárad reinstall esetén
szóval én 4 partíciót csinálnék, win, ubi, adat, swap (vagy 3-at, ha van elég memória és nem akarsz hibernálni, akkor nem kell a swap)
ha windows alól is akarod olvasni a linuxos adatokat, akkor inkább ext3 legyen, ezzel van kompatibilis filerendszerdriver vagy total commander plugin is.(#17949) Speeedfire
tapasztalatból mondom, hogy megéri a legújabb ubikat tenni a régi gépekre is, mert a 9.04-ben debütált boot optimalizálások miatt sokkal kevesebbet kell majd várni rá
9.10-ből lesz már hivatalos könnyű ubuntu is, Lubuntu néven
crunchbanget szintén csak ajánlani tudom
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M4 / 2025 / 16GB / 512SSD SKYBLUE
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest