Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Aktív témák
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
Major Major
üzenetére
Hm azt még nem néztem, hogy hibernálásra mit csinál. Amúgy ezt is akartam kérdezni. Windowsnál ugye van hibernálás meg altatás. Előbbinél HDD-re menti a memória tartalmát tudtommal és így áramfelvétel nélkül tudja tartani a munkamenetet. Utóbbinál meg a RAM-ot tartja áram alatt és így őrzi meg az állapotot.
Itt meg "felfüggesztés" van, ami ha jól láttam a Wines altatásnak felel meg. Hibernálás nincsen a kikapcs-opciók közt, de gondolom be lehet állítani, hogy legyen. De hogyan?Az Ubuntu a 8.04-nek a Dell által módosított változata.
Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Robotporszívók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Le Mans Ultimate
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óvodások homokozója
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs