Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
Aktív témák
-
harry
veterán
Nem
Futtattam, persze.
Kezdem megunni, szerintem keresek valakit, aki összehozza ezt nekem pár sörért...
Olvastam már mindent, fordítsak, ezt a verziót, ezzel a kernellel nem is ment valakinek, próbáljam ilyen-olyan driverrel, ráadásul két érzékelőm is van, egyik egy saját infra, ezt nem sikerült win alatt sem beizzítani (pedig amúgy elvileg a lirc-es soros port készítés tutorial alapján készült), a másik egy tavir wuir, ez elvileg soros, de van rajta usb is (bár ez azt hiszem más funkciókat lát el), win alatt valahogy ment, bár ott is voltak gondok... ezen amúgy van egy kis led, ami villan, ha jeleket észlel, ha nyomkodom a távirányítót, villog is rendesen. Ami furcsább, hogy folyamatosan villog, de csak halványan, ez eddig fel sem tűnt.De mindegy, mára ennyi, majd megnézem később. Szerintem az lesz a vége, hogy felgyújtom mindkét infrát, és keresek valami kész megoldást, vagy én nem tudom...
Aktív témák
- Filmvilág
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Futtattam, persze.
Olvastam már mindent, fordítsak, ezt a verziót, ezzel a kernellel nem is ment valakinek, próbáljam ilyen-olyan driverrel, ráadásul két érzékelőm is van, egyik egy saját infra, ezt nem sikerült win alatt sem beizzítani (pedig amúgy elvileg a lirc-es soros port készítés tutorial alapján készült), a másik egy tavir wuir, ez elvileg soros, de van rajta usb is (bár ez azt hiszem más funkciókat lát el), win alatt valahogy ment, bár ott is voltak gondok... ezen amúgy van egy kis led, ami villan, ha jeleket észlel, ha nyomkodom a távirányítót, villog is rendesen. Ami furcsább, hogy folyamatosan villog, de csak halványan, ez eddig fel sem tűnt.