- Poco X6 Pro - ötös alá
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
harry
veterán
Tovább lépett, a hiba:
/bin/sh: scripts/mod/modpost: not found
Így hát hagytam tovább futni a 'make modulest', és ezután a lirc make is hosszabb ideig ment, míg nem másik hiba:/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c: In function ‘get_queue’:
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c:405: error: implicit declaration of function ‘bttv_get_gpio_queue’
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c:405: warning: return makes pointer from integer without a cast
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c: In function ‘init_module’:
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c:518: error: implicit declaration of function ‘bttv_get_cardinfo’Így hát hagyom lefutni a make modulest, hátha.
Nkboy - köszi, megnézem, csak most már megpróbálom ezt felküzdeni... sajnos nem tudom pontosan mit keresek, a lircet próbálom belőni valahogy, akárhogy, de eddig nem igazán sikerült, így gondoltam megpróbálom ezen leírás alapján, ahol forrást hasznátak... Már játszok vele jópár napja, de nem nagyon akaródzik működnie.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest