- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
harry
veterán
Tovább lépett, a hiba:
/bin/sh: scripts/mod/modpost: not found
Így hát hagytam tovább futni a 'make modulest', és ezután a lirc make is hosszabb ideig ment, míg nem másik hiba:/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c: In function ‘get_queue’:
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c:405: error: implicit declaration of function ‘bttv_get_gpio_queue’
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c:405: warning: return makes pointer from integer without a cast
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c: In function ‘init_module’:
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c:518: error: implicit declaration of function ‘bttv_get_cardinfo’Így hát hagyom lefutni a make modulest, hátha.
Nkboy - köszi, megnézem, csak most már megpróbálom ezt felküzdeni... sajnos nem tudom pontosan mit keresek, a lircet próbálom belőni valahogy, akárhogy, de eddig nem igazán sikerült, így gondoltam megpróbálom ezen leírás alapján, ahol forrást hasznátak... Már játszok vele jópár napja, de nem nagyon akaródzik működnie.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest