- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Először is nagyon köszönöm neked is és másoknak is a segítséget.
Régebb óta szemezgetek linuxal, és úgy döntöttem, hogy az Ubuntut szeretném kipróbálni. Szerintem a konzoltól sem fogok megijedni ha használni kell, szeretem az ilyen programozós, bütykölős dolgokat, mikor napokig töröm a fejem, hogy mi lehet a hiba, és végül tök másutt meglesz

Sajnos az angol nyelvvel vannak nehézségeim, de próbálom fejleszteni a nyelvtudásomat, csak sajnos ez elég nehézkes számomra, utoljára általános iskolában volt olyan tanárom akivel szívesen tanultam és értettem is, de ez más tészta.
Elolvasom amiket küldtetek, és még a héten rászánom magamat arra, hogy száműzzem a winchesteremről a windowst, aztán egy új korszakot nyissak az életemben

Még egy olyan kérdésem akad, hogy az Ubuntu támogatja a 64bites procit? Windows alatt nem próbáltam ki, de hátha a linux szeretni fog, ugyanis a gépem egy A64 3000+ -os processzorral rendelkezik.
Aktív témák
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest