Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Először is nagyon köszönöm neked is és másoknak is a segítséget.
Régebb óta szemezgetek linuxal, és úgy döntöttem, hogy az Ubuntut szeretném kipróbálni. Szerintem a konzoltól sem fogok megijedni ha használni kell, szeretem az ilyen programozós, bütykölős dolgokat, mikor napokig töröm a fejem, hogy mi lehet a hiba, és végül tök másutt meglesz

Sajnos az angol nyelvvel vannak nehézségeim, de próbálom fejleszteni a nyelvtudásomat, csak sajnos ez elég nehézkes számomra, utoljára általános iskolában volt olyan tanárom akivel szívesen tanultam és értettem is, de ez más tészta.
Elolvasom amiket küldtetek, és még a héten rászánom magamat arra, hogy száműzzem a winchesteremről a windowst, aztán egy új korszakot nyissak az életemben

Még egy olyan kérdésem akad, hogy az Ubuntu támogatja a 64bites procit? Windows alatt nem próbáltam ki, de hátha a linux szeretni fog, ugyanis a gépem egy A64 3000+ -os processzorral rendelkezik.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest