Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
PROHARDVER! témák
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Én sem értem, mivel ha a LiveCD-ről indítasz, majd miután felállt a rendszer és onnan kezdesz a telepíteni, akkor ablakban fut a telepítés, azaz az említett funkciók ugyanúgy élnek. A printscreen-t meg kiteszed mondjuk egy pendrive-ra.
Ez a szép benne, hogy a telepítés alatt akár böngészhetsz is a neten

Másik téma: ha a zenwalk xfce, akkor valszeg ez is lassú lesz a vasadon, az LXDE-hez képest az egy tank
Persze sok múlik azon is, mi fut a háttérben. Én még mindig a kézzel hegesztett openbox-ot javasolnám, egész korrekt a leírás, amit korábban linkeltem (hiszen én csináltam
)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze sok múlik azon is, mi fut a háttérben. Én még mindig a kézzel hegesztett openbox-ot javasolnám, egész korrekt a leírás, amit korábban linkeltem (hiszen én csináltam
)