- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
kicsit átépítettem a gépemet, az ati kártyát lecseréltem nvidiára. addig eljutottam, hogy az ati-s dolgokat leszedtem, feltettem az nv zárt meghajtót. futtattam a dpkg-reconfigure xserver-xorg parancsot. van X, csak épp a 3D-t nem tudom beállítani.
tiszta nv-s telepítésnél ugyebár nvidia-settings, és kész. csakhogy itt azt mondja, hogy nem tetszik neki az xorg.conf, root-ként futtassam az nvidia-xconfig parancsot.
root@lizard:/home/ngabor# nvidia-xconfig
Using X configuration file: "/etc/X11/xorg.conf".
VALIDATION ERROR: Data incomplete in file /etc/X11/xorg.conf.
Device section "Configured Video Device" must have a Driver
line.és itt megállt a tudományom. a google-t még nem kérdeztem, de tapasztalatom szerint ha nem kérdezek itt be, akkor nem is találok semmit

mod: a google segítségével már megy a compiz (egy x restart kellett neki, meg átírni a Device0-t Configured Video Device-ra). viszont elég lassan forgatja a kockát. egy 7300GS kártyától egy kicsit többet várnék, gyengébb kártyákkal nem volt akadás...
viszont legalább nem kell 3 másodpercet várni, hogy a tálcára leküldött cucc visszajöjjön teljes képernyőre.
Aktív témák
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest