- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
kicsit átépítettem a gépemet, az ati kártyát lecseréltem nvidiára. addig eljutottam, hogy az ati-s dolgokat leszedtem, feltettem az nv zárt meghajtót. futtattam a dpkg-reconfigure xserver-xorg parancsot. van X, csak épp a 3D-t nem tudom beállítani.
tiszta nv-s telepítésnél ugyebár nvidia-settings, és kész. csakhogy itt azt mondja, hogy nem tetszik neki az xorg.conf, root-ként futtassam az nvidia-xconfig parancsot.
root@lizard:/home/ngabor# nvidia-xconfig
Using X configuration file: "/etc/X11/xorg.conf".
VALIDATION ERROR: Data incomplete in file /etc/X11/xorg.conf.
Device section "Configured Video Device" must have a Driver
line.és itt megállt a tudományom. a google-t még nem kérdeztem, de tapasztalatom szerint ha nem kérdezek itt be, akkor nem is találok semmit

mod: a google segítségével már megy a compiz (egy x restart kellett neki, meg átírni a Device0-t Configured Video Device-ra). viszont elég lassan forgatja a kockát. egy 7300GS kártyától egy kicsit többet várnék, gyengébb kártyákkal nem volt akadás...
viszont legalább nem kell 3 másodpercet várni, hogy a tálcára leküldött cucc visszajöjjön teljes képernyőre.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest