Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
harry
veterán
Sziasztok, egy fagyás és restart óta nincs hang - a panelon a hangszóró áthúzva, Volume Control megnyitásra ez fogad:
No volume control GStreamer plugins and/or devices found.
Az 'lspci -v' ide vágó kimenete:05:08.0 Multimedia audio controller: Creative Labs SB Audigy (rev 03)
Subsystem: Creative Labs Unknown device 0052
Flags: medium devsel, IRQ 22
I/O ports at a000 [size=32]
Capabilities: <access denied>Az 'aplay -l' eredménye:
**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
Próbáltam egy leírás alapján helyrehozni, de nem ment - csomagok törlése (--purge remove), telepítése nem segített, próbáltam forrásból felrakni, nem írt hibát, de az 'alsamixer' parancs eredménye ez:
alsamixer: function snd_ctl_open failed for default: No such file or directory
Próbáltam a hibaüzenetekre rákeresni, de úgy sem találtam semmit. Próbáltam felrakni eyg alsaconf-ot (ubuntun nem része az alsa-utils-nak), de nem sikerült (függőségre hivatkozott /talán modutils/, de azt felrakva sem ment). Gstreamer codeketet is újraraktam, próbáltam modprobe snd-emu10k1-et menet közben betölteni, de nem jártam sikerrel.
A rendszer: Ubuntu 8.04, Gnome, Sound blaster audigy hangkártya, nforce 4 amd alaplap. Régebben még talán telepítés és állítgatás nélkül is ment egyből, nem tudom, most mi lehet a gond.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest