- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Google Pixel topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nekem konkrétan egy 900-as cerkával (600-ról húzott, alapon diavetítés, 128kB cache) is szaggattak (~10fps) mind win, mind linux alatt a leggagyibb youtube-os videók is - egy geforce4 mx440 lassítóval - azaz itt a videokártya nem számít, s AVI-nál meg szerintem TNT2 nem tud gyorsítani. Emlékszem régen még amikor kijött a DVD, venni kellett a TNT2 mellé Realtek MPEG2 gyorsítókártyát.
Szóval szerintem ne a driverben keresd a hibát, hacsak nem Pentium 3-ról van szó (256kB cache), amivel viszont már nem ártana menni a videóknak, mert nálam egy másik 1200-as tualatinnal (512kB cache) mennek a videók - igaz teljes képernyőn már megint szaggatnak egy kicsit (15-20fps).
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest