Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nem lesz idén iPhone 18
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Batman
őstag
válasz
floatr
üzenetére
Szia,
Mint írtam KDE-t használtam hosszú éveken át, Gentoo alatt forrásból telepítve akkor kb 18-20 óra alatt fordult le a kis masinára. Mindig a legfrissebb teszt kiadásokat használtam , így néha ezért bele is futottam hibákba, de akkor igazán tetszett és nekem minden működött vele. A kedvem akkor vették el amikor eljött az új design, ekkor én minőségi visszaesést is éreztem a szolgáltatásokban. Bevallom a jelenlegi verziókat már nem ismerem, de ki fogom hamarosan próbálni, hogy friss valós képet tudjak a mostani helyzetről alkotni. (Talán az új kiadást, számolom a napokat, van egy gép amit fel akarok huzni, de ugy döntöttem már megvárom ezt a pár napot.)
üdv
Batman
Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Energiaital topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs