Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kezdek kiborulni.
Elmentem nagyszülőkhöz, erre látom, hogy az LXDE haldoklik, az az alap fekete "tálca" csíkja el van tüntetve, képernyő bal oldalán meg van egy üres szürke tálca csík. Azt a csíkot visszarendeztem, meg pár ikont rá is tudtam tenni, de a legfontosabb "start" gombot, amiről minden elérhető, azt nem tudtam.
Aztán próbáltam egy recovery-t, ahol helyrehozza a csomagokat, az végigment, és magától eltávolította lxde-t, viszont a gnome-ot nem hozta helyre. Így kaptam egy rendszert ablakkezelő nélkül, a betöltés az üres sárga képernyőig jutott.
Aztán valahogy sikerült apt-get installal helyrehoznom lxde-t, visszakaptam azt az állapotot, ami fogadott az elején. Compiz nem indítható el, egy-két villanás, aztán utána már lxde is alig akar működni.
Mit lehet ilyenkor csinálni? A parancsértelmező az még működik, meg ikonról firefox, fájlböngésző...
Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest