Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Vladi linkje jó forrás, én is az alapján ismerkedtem az xrandr-al.
Most azt nem tudom, hogy elfogad-e modeline-ban nem szereplő értékeket, devalahogy így kéne kinéznie annak, amit beírsz:
xrandr --output default --mode 1024x768 --rate 85
csak olyan felbontás/frissítés kombót próbálj ki, amiről tudod, hogy működik. windowsban ugye a telepített driver tartalmazhatja a szükséges információkat, de az ubi csak abban bízhat, hogy a monitor is küldi az infót. ha ez nincs, akkor marad a kicsi felbontás
a man xrandr is hasznos lehet, ahogy elnéztem van benne mm*mm képernyőméret állítás is, ez jó lehet a TV-hez
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest