Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Kephamos
üzenetére
Kubuntu 8.04-et használok. KDE 3.5.10 van jelenleg, ami nekem személy szerint jobban bejön, mint a gnome (ubuntu). Igaz, hogy tapasztalataim alapján lassabban áll fel, mint a gnome.
Viszont Kubuntu 8.10 alatt már KDE 4.1.2 van, és valahogy nekem a kde 4 nem tetszik... Nem tudtam úgy beállítani, ahogy én szerettem volna, így mostanában mindenkinek a gnome felületet használó ubuntu 8.10-et raktam fel.
Ha ubunturól akarsz váltani kubuntura, nem kell külön feltelepítened, elegendő a kde csomagot felraknod, az húzza magával a többi cuccot is. Nézd meg synapticban. (nekem most kubuntu 8.04-ben legalábbis a kde csomag behúzna minden kde-s cuccot a leírás szerint:
This metapackage includes all the official modules released with KDE that are not specific to development. In addition to the core KDE modules, this includes multimedia, networking, personal information manager (PIM), graphics, education, games, web development, system administration tools, and other artwork and utilities.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- PayPal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest