Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Magisk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Kephamos
üzenetére
Kubuntu 8.04-et használok. KDE 3.5.10 van jelenleg, ami nekem személy szerint jobban bejön, mint a gnome (ubuntu). Igaz, hogy tapasztalataim alapján lassabban áll fel, mint a gnome.
Viszont Kubuntu 8.10 alatt már KDE 4.1.2 van, és valahogy nekem a kde 4 nem tetszik... Nem tudtam úgy beállítani, ahogy én szerettem volna, így mostanában mindenkinek a gnome felületet használó ubuntu 8.10-et raktam fel.
Ha ubunturól akarsz váltani kubuntura, nem kell külön feltelepítened, elegendő a kde csomagot felraknod, az húzza magával a többi cuccot is. Nézd meg synapticban. (nekem most kubuntu 8.04-ben legalábbis a kde csomag behúzna minden kde-s cuccot a leírás szerint:
This metapackage includes all the official modules released with KDE that are not specific to development. In addition to the core KDE modules, this includes multimedia, networking, personal information manager (PIM), graphics, education, games, web development, system administration tools, and other artwork and utilities.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest