- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Ekváádor
őstag
Tweak UI PowerToy XP
Windows beállítása..
A Microsoft Tweak UI legújabb változata, mely a Windows további finombeállítását teszi lehetővé. A program segítségével azokhoz a beállításokhoz is hozzáférhet a felhasználók, amelyek rejtettek -
atus
senior tag
Komolyan nem elijesztésből, vagy szemétségből írom ezt a kommentet, egyszerűen értetlenül állok az ilyen topikok előtt. Miért egyszerűbb egy új topikot nyitni, mint begépelni, hogy google ctrl-enter ''tweak ui'' enter :F Azonnal, hivatalos forrásból juthatsz szabatos válaszhoz. Tudom, erre való a fórum, hogy kérdezzünk, és válaszokat kapjunk. De az ember akkor kérdez, ha nincs lehetősége magától megszerezni az információt. Viszont ha van rajtam karóra, nem kérdezem meg az embereket, hogy mennyi az idő.
-
Lacza
senior tag
Win xp alatt a vezérlőpultban van egy ilyen progi.Véletlenül letöröltem a dll-jét és most minden induláskor keresi:( (ugy kell neki)
Mi ez a progi és kell e?Ha kell hohyan tudom újra telepíteni?Az xp telepítön nem találom:F
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bittorrent topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpársportok
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest