Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsam
csendes tag
Sziasztok! Egy Asus K8N alaplapon Sempron 3000+ procival próbaképp megpróbáltam az FSB-t emelni 200 MHz-ről 210-re. Feszültség, AGP, órajel maradt, az eredeti RAM órajel 333 MHz, ezt úgy állítottam be hogy maradjon, de Everest szerint emelte 340-re. Újraindítás után a win drivert kért a Leadtek TV2000 tv tuner karihoz, pedig eddig is telepítve volt, és nem fogadta el a drivereket, pedig biztosan jó hozzá, előtte is az volt feltelepítve. Eredeti FSB-re visszarakva sem ment, másik gépben is kipróbáltam, és ugyanúgy nem sikerült driverelni. Lehet, hogy az fsb emelés miatt halt meg a tv-tuner? A gép teljesen stabil volt emelt órajellel is, rögtön első indításál jött ezz a gond. Az az érdekes, hogy Everest is kiírja róla, hogy BT878 Video Capture, ahogy kell, de semmilyen driver nem települ hozzá, ha ráerőszakolom kézzel, akkor sem működik. Aki találkozott már ilyennel légyszives segítsen. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest