Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tulon
csendes tag
Olyan problémám van, hogy vettem egy ASUS tv tuner kártyát és néhány csatornát nem tud fogni pl: RTLKLUB, Viasat 3, Duna tv. Nálunk a faluban csillagpontos kábel tv rendszer van, ezért nem ugyan azon a frekvencián jönnek a csatornák mint máshol! Hiába állítom át a kódolást PAL G-re sajnos még úgy sem működik. A kártyát már próbáltam xp alatt meg vista és win7 alatt is, sajnos nem vesz minden csatornát! Volt egy előző tv kártyám ami pinnacle volt azon minden tökéletesen működött,de sajnos elromlott ezért akartam váltani ASUS tv tunerre!
konfig:
ASUS M2n
AMD Athlon 64 X2 6000+
3GB memória
Asus EAH4670 1GB
WIN 7 64bitSzeretnék valami segítséget kapni! Vagy esetleg tanácsot, hogy milyen tv kártyát vegyek ami esetleg tudja fogni a félrehangolt csatornákat!
-
Stirbi
addikt
válasz
üzenetére
ejj kejj ejj, msn is rendben , menüsort kellett engedélyezni- eszközök-hangok és video beállítása...

már csak keddre megjön a galvanikus leválasztó és tökéletes lesz minden

még egy érdeklődő kérdésem lenne: mire használsz te is és Bzoley kolléga is több tv tunert egyszerre ?
-
Stirbi
addikt
-
Stirbi
addikt
még lenne olyan gondom, hogy webkamera bug tv tuner bekerülése ota, szoval msn en elkezdek webkamerázni amikor nem megy a pvr2 akkor az én webkam helyem helyett megy a legutoljára nézett csatorna a tv tunerbe, amikor megy a pvr2 és ugyakarok webkamozni akkor meg azt jelzi hogy nincs csatlakoztatva kamera és csak egy szürke kép van a webkamképem helyett, probáltam kép webkammal is...
mi lehet a probléma? vmi megoldás? -
Stirbi
addikt
válasz
üzenetére
igen, aztán rájöttem már a jobbgombos menüre
(csak még belekellett jönnöm a tuner használatába)egyébként olvastam,h volt egy srácnak olyan, mint most nekem hogy tv kártyára ha rávan csatlakoztatva az antenna akor vibrál a kép, és hogy kell venni galvanikus leválasztót( bzoley), szoval ezt mégholnap beszerzem
még olyan gondom lenne, hogy amikor elindittom a pvr2őt akkor lenémitja a mikrofonomat, ezt nemlehetne valahogy kikapcsolni?
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Nem ez a legmegfelelőbb, de te is ismered a HTPC soft topikot.
Tudtommal nincs, csak az eddigi manuális megoldások(TVXB, BigScreen) -
Core2duo6600
veterán
Hello
Talán ez a megmegfelelőbb topik.
Szeretném a win 7 alatt használni a MediaCenter EPG jét, az MS féle elég szükös, anno a vistara, saját grabbelő szervert csináltam.A Win 7 re akkor amikor váltottam még nem volt, van - e már most ehhez valami megoldás ?
-
Stirbi
addikt
-
Stirbi
addikt
Üdv mindenki, ma vásároltam egy leadtek dtv1800h tv tunert, lehuztam a drivert, és az aplikáciot, feltelepitettem, felismert mindent faszán, csakhogy amikor nekiálltam keresni az adókat nem talált egyet sem, miért lehet ez?
panel analog antennája van csatlakoztatva -
jolti05
őstag
Újra itt, újabb kérdésekkel
Sziasztok.Vegyük alapul ezt a képet: [link]
Bal oldalon a Remote Mode Manager-t láthatjuk. A problémám, hogy nem indul el úgy, ahogyan azt az ábra mutatja, tehát ha 5 másodpercig egyszerre nyomom a távirányító halkító és hangosító gombját.
Jobb oldalon azt lehet megfigyelni, hogy nincs a program képmegjelenítő részének szegélye. Igen, eltűntettem egy gombbal, ami "_OX" ikonoktól kissé balra volt található, és nem tudom visszaállítani.
-
Csilling
csendes tag
Sziasztok!
A nyáron vettünk egy Anysee E30 combo plusz tv tunert és előfizettünk mindig tv extrára.
A baj az, hogy a hozzávaló szoftverrel csak a királyi tv-k (M1,M2, Duna, DunaA) hangja jön.
A többinek és a rádióknak nincs hangjuk. Probáltuk TotalMedia-val, de ott nem veszi a kódolt adókat. A ProgDvb 6-tal az a probléma, hogy kb 1 perccel a program elinditása után a kép darabos, akadozik, és ez egyre rosszabb.
Nem tudom, hogy probálta e már valaki ezt a kombinációt. (XP alatt használjuk.)Előre is köszi!!!!

-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
a következő lenne a kérdésem/problémám. Évek óta van egy AVerTV Hybrid+FM Volar A828 típusú tunerem, amivel nagyon meg is vagyok elégedve, de a hozzá használt AverTV 6 szoftvert le szeretném cserélni, mert nincs benne levágás opció. (Az utóbbi időben egyre több a 16:9-es képarányú műsor, a monitorom is ilyen képarányú, ám mivel analóg előfizetésem van a 16:9-es adás egy fekete keretben jelenik meg, a 4:3-as arányú képbe illesztve.) Egy másik fórumban azt a tanácsot kaptam, hogy küldjem át a jelet a VLC playernek, mert az tudja a 16:9-es levágást. Ezzel valóban működött is a dolog, teljes képernyős, torzításmentes 16:9-es képet kaptam, mindenféle fekete keretek nélkül. Ám a hangot sokszori próbálkozás, utánaolvasás után sem sikerült normálisra beállítani, rettenetesen torzított maradt, illetve a csatornaváltás is egy rémálom, mert az AVerTV 6-ban kell váltani, utána vissza VLC-re nézni, állandó megakadások, gyakran fagyás közepette, a kép minősége is romlott, még ha nem is számottevő mértékben. A hangot a VLC hangbeállítójával ugyan lehetett javítani, de ezt minden egyes csatornaváltás után el kellett játszani, ráadásul a javulás nem volt valami jelentős.
Egy olyan programot keresek, amivel vagy teljesen kiválthatom az AVerTV 6-ot, vagy, ha átküldöm a jelet nem jelentkeznek ilyen gondok, és persze 16:9 arányban ugyanúgy bele tudok vágni a képbe, mint a VLC-vel (ez volt az eredeti problémám).
Előre is köszönök minden segítséget, tanácsot.
-
Manus01
aktív tag
-
yaesu
csendes tag
Sziasztok! Ide irányítottak, és remélem végre tud valaki segíteni. Gépet cseréltem, és win7-t az op. rendszer. (eddig Xp volt) A Tunerkártya: Gigabyte Tiger2 TV Card Vers: 1.00.0000 driver-el, nem hoz be semmi képet, és hangot, bár kiírja, hogy van 51 program. A kártya analog Albérletben lakom, koax kábelen jön a jel, nem találok frissebb verziót. A régi gépen és xp alatt működött a dolog. Szerintem az op. rendszer és a driver nem passzol. Tud valaki segíteni? Teljesen kezdő vagyok, és megköszönném, ha segítenétek
-
retrolany
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy TV tuner kártya van a gépembe és rákötöttem egy videómagnót, mert VHS-ről akarok rögzíteni.Azonban a felvett és visszanézett anyagnak (mpeg) nincs hangja.
Mi lehet a baj?
Választ előre is köszönöm! -
joshibarat
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni van egy olyan problémám, hogy vettem egy usb-s TV tunert és sajnos nem megy a Laptopomon mert Windows 7 van rajta.
Megkérdeztem az eladót hogy hogyan tudnám ezt megcsinálni és azt mondta hogy egy programot kell leszedjek amivel tudom majd használni.
Tudna-e nekem valaki segíteni ,hogy honnan és milyen programot kell leszedjek ,hogy működjön is ??????????
Válaszokat előre megköszönném.
(STLAB Tv Box)-om van.
-
Zsófi
csendes tag
Sziasztok!
Egy Mercury tunerral kínlódok egy ideje win7 32 bit alatt.FlyTv2000 progit használok tv nézésre. Igazából két bajom van vele. Teljes képernyőn, illetve nagyobb méretű ablakban nézve is nagyon pixeles, életlen a kép. Más alkalmazásokban is (pl.Kmplayer) rossz a kép minősége. Az op. r. BDA analog 713x tunerként ismeri fel, win update által telepített friss driverrel. A vid.kari. (Ati R HD3850) is a legújabb illesztővel van fent. XP alatt normális élvezhető képet produkált.
2. probléma a hanggal van. A soft. indításakor megjelenik a kép, és hang is rendesen.
viszont 1 mp múlva a hang elmegy, és csak sistergés- alapzaj hallatszik. Ha csatornát váltok, akkor visszajön a hang és meg is marad.
köszi
-
törölt tag
Meg fogsz lepődni, én használok GB tunert W7 x64 alatt. A gyári drivere jó ideig hoki volt, de áthidaltam a problémát némi inf hekkeléssel. Az új driver viszont működik (mínusz távirányító, de az számomra egyébként sem szempont. Bár ahogy nézem azóta már ezt is megoldották).
Muszka: A kódoltak fogásához szükséges a megfelelő kódkártya és olvasó. A szabadon foghatóakhoz (ha van még ilyen) nem kell semmi ilyesmi. Az egyéb lehetőségek pedig Alapelvekbe ütköznek, úgyhogy ahhoz itt ne kérj segítséget!
-
Kpedro
csendes tag
Írtam a Gigabytenak a tvtunerrel. Persze szépen szedjem ki a kártyát stb, ha nem megy, megyek ahhoz akitől vettem. Sztem egyszerűen szar a driverük Win7 64 bit alá.
A fórumot is végig böngésztem: nem találtam olyan beírást, h vki Gigabyte tuner kártyát tudott volna használni win7 alatt...szóval szarházi banda ez a gigabyte
.... -
Muszka
csendes tag
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy egy HTPC-be szeretnék venni egy DVB-S2 tuner kártyát és hogy azzal megoldható lenne-e az hogy szabadon fogjam a műholdas csatornákat és hogy ehez milyen szoftver szükséges?
Köszi a segítséget előre is. -
bzoley
veterán
válasz
jolti05
üzenetére
Első hiba: DScaler a gépen van, pedig erősen kerülendő.
Második hiba: rossz topikba írtál.
Harmadik hiba:Xtreme Audio - rossz driver, és/vagy rossz beállítás.
Próbálkozz Aux-szal, de OS oldalról is legyen engedélyezve a bemenet, monitoring bekapcsolva, ezt leírtam a linkelt oldal hangproblémák részében:
Link
Ha lehetséges, hangkártyaként a Global legyen kiválasztva(legfrissebb PVR2-nél), akkor nem kell állítgatni semmit. Nem minden Global-nál működik ez a lehetőség. -
jolti05
őstag
Sziasztok.
Régebben már jártam itt a problémámmal, amiben próbáltak, vagy próbáltatok segíteni, de sajnos nem jutottam előrébb.
A gond: Úgy másfél éve vettem egy Leadtek Winfast TV2000 XP Global tunert, tegnap előtt jutottam el oda, hogy végre használhat...nám, és meg is teszem, de nem a gyári programmal, a Winfast PVR2-ővel, mert nem tudok hangot kicsikarni belőle.A tuner és a hangkártya a gép belsejében van összekötve, gondolom szakszerűen -ha lehet ilyen mondani-, mert DScaler-rel van hang, csak én jobb szeretném az eredeti programot használni, a kényelem miatt, gondolok itt mondjuk a távirányítóra.
[link]
Mindegy, hogy hogyan állítom be, nem tudok hangot kicsikarni belőle.Szeretnék ötleteket kérni, hogy mit tegyek.
-
Kpedro
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni:
Vettem egy Gigabyte GT-P5100 analog tv tuner kártyát. win7 64bit van fent. A gyári PVR lejátszónak lementettem a 64 bites driverét. Germany-n beállít minden adót: hang van, kép nincs. DScaler-rel ugyan ez a helyzet. Szóval nem értem, és baromira dühít hogy nem tudom miért nincs kép. Előre is kösz. -
csab2
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következőben:
Adott egy Gigabyte GT-P8000 hibrid tunerkártya.
Az op. rendszer 32 bites Win7.
A gyártó oldaláról letöltöttem a megfelelő drivert, de a Media Center nem látja az analóg tunert csak a digitálisat.
Van erre valami megoldás?
Előre is köszönöm! -
tamas03
csendes tag
Hali!
Kellene egy kis segítség.
Szóval van egy Acorp Brooktree BT878-as tunerkártyám.
A problémám az hogy a saját lejátszójával nem tudom kitenni teljes képernyőre, mert szaggat és szemcsés.
Viszont a Chris Tv-vel szuperül mőködik, csak azzal meg a távirányító nem megy.
Nekem most fontos lenne hogy a távírányító menjen.
Van-e valami megoldás?
ui.:A bt878-as drivert már a 2009-es verziót raktam fel.Köszönöm.
Tamas03 -
Slipandris
tag
Sziasztok!
Vettem egy sráctól hardverapron egy GIGABYTE GT-U6000 usb analóg tv tunert, ezzel van problémám. (a termék nem garanciális..)
Feltelepítek mindent ahogy azt illik, és be is jön a kép, de marha mákos.
A hang csak zúgás. Akármit állítok, ilyen lesz.
Próbáltam másik progival is, talán azzal a christv-vel, ott meg kép nem volt jó, csak a hang.A teletext és a rádió egyébként tökéletes.
Nem tudok mit csinálni, a vga drivert is frissítettem, a gép elég erős hozzá, ötletem sincs.Nektek van???
Köszi szépen
-
-
törölt tag
válasz
Ranger^41
üzenetére
Gondolod, hogy minden modellhez eltérő távirányító jár? Tévedés, maximum 2-3 féle van (sima, MCE, kicsi), de a gombok választéka szinte mindig ugyan az (a kicsin persze kevesebb szokott lenni).
Nem tudom, hogy a tvtv, vagy a titanTV-e az, de egyik sem egy nagy eresztés, és nem sokra mész vele errefelé.
A timeshift egy dolog, a másik, hogy mindezt alapértelmezésben mekkora késleltetéssel jeleníti meg. Minél nagyobb a késleltetés, annál lassabban fog csatornát váltani.
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
üzenetére
Ennek tudnia kéne, mert a távirányítóján is van epg gomb, pedig analóg a kártya. Valami amerikai oldalra kéne beregisztrálni, hogy működjön az epg, de csak amerikában működik, mert öt számjegyű irányítószámot kér, úgyhogy nem szenvedek vele tovább. Mce-ben is be van kapcsolva a timeshift, mégis pillanatok alatt vált... Szerintem inkább megszokom ezt az alttabolást, mert az avertv nekem nagyon nem ergonómikus...
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
üzenetére
Távirányító probléma megoldva, rádiós egér

EPG miatt ragaszkodom a mediacenterhez, elvileg a saját programjában is van epg, de nem tudom működésre bírni... A másik, meg az, hogy a saját programja négyszer olyan lassan - ha nem lassabban - vált csatornát. Milyen program létezik még ami kompatibilis több kártyával is? Valami ChrisTv-ről már hallottam, de hátha van még valami ajánlott program.
-
Ranger^41
aktív tag
A másik tuneres topivból elzavartak, szóval akkor itt kérdezném meg:
Vettem egy AVerMedia AVerTV MCE 116 Plus tunerkártyát, beüzemeltem, minden megy szépen, csak a gyári programja elég szutyok, ezért mediacenterrel használnám. Ott sikerült is belőnöm mindent, de a távirányítót nem érzékeli. Van erre valami megoldás, hogy összepárosítsam vele, vagy felejtő? Az infravevő a tunerkártyába megy, kisjackel
Másik probléma: 2 monitort használok, a jobboldalin megy teljes képernyőn a media center. Hogyha az mc az aktív ablak, akkor nem engedi vissza az egérkurzort az első monitorra, a szélén megakad, csak az alttab segít, ekkor mind2 monitor elsötétül 1 másodpercre, mint amikor felbontást váltok,és a tv hangja is megakad. Amikor visszaváltok a mediacenter ablakra (akár alttab, akár rákattintok) akkor ugyanez az elsötétülés, és megint "bezárja" a kurzort. Az egyik monitor egy 22"os samsung lcd 1680*1050 fekbontáson, a másik egy 17es lg crt 1280*1024es felbontáson. Más video lejátszó, pl vlc nem akad semmit ilyenkor. Ezellen lehet tenni?
-
skopy
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni
Van egy MSI TV anywhere plus tunerkártyám és win 7 a gépemen
Sajnos nem nagyon boldogulok vele
Már minden lehetséges infót összeszedtem már erről de nem sikerült rájönnöm a hibájára.
A gond feltelepítés után kezdődik
Ugye vagy Német vagy Ausztria a hangnorma a lényeg hogy BG legyen ne DK
elkezdi keresni az adókat keresés közben látom a pillanatképeket, viszont utálna sehol semmi.
Az már csak hab a tortán hogy valamiért a távirányító sem műkszik (kivettem a dobozból, jó helyre van dugva és kamerával ellenőriztem az ledet is)
Dióhéjban ennyi a gondom.
Nekem már semmi ötletem nincs ezért gondoltam hogy talán már valaki találkozott hasonló hibával. -
Gabila
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene, előre is köszi, ha valaki tudna megoldást. Van egy AverMedia „AverTv Satellite Hybrid +FM” kártyám. Analóg tv adásnál gyenge volt a kép, ezért átálltam kábeles digitálisra. A kép szuper lett, azonban ezen a kártya csak monóban szólal meg. Analógban sztereó, digiben monó. A set top boxból – kipróbáltan – sztereóban jön a hang, ha kihúzom akár a bal, akár a jobb csatorna kábelt, akkor is szól mindkét csatorna monóban a kártyán. A driver a legújabb, minden más, a rádió, stb. a tévén kívül sztereó. Feltettem a Dscaler-t, az Avermedia Stúdió helyett, az is csak monóban szólaltatja meg. Realtek a hangkártya, gond más vele sem. Nos, lehet, hogy csak a digitális tévéadás a monó, és minden más sztereó, s mit tehetek, hogy ne az legyen, Kártyacsere? /P.S. Az eladó, szervízzel is foglalkozó cégnél még senki sem reklamált, állítólag nem használta még senki digitális tv-nél. Vagy egyedi kártyahiba lenne? Ötlet?/ Előre is köszi.
-
Balinov
titán
válasz
gyuri86
üzenetére
hm...ertem.
vegulis gyakorlatilag az mindegy,hogy az STB az kabeltvhez, vagy mulholdas adashoz valo, mert ahoz, hogy a PC-vel osszekossed a belterit direktben mindenkepp olyan tuner kell, amin van videobemenet. (persze ilyenkor a belterin futo musort tudod nezni, azon valtogatva a csatornakat, nem pedig a pc-s tunerrel).
Amit meg el tudok kepzelni, hogy a Digis tanyer+fej vezerelheto valahogy ezzel a SkyStar kartyaval, de errol inkabb az elebb linkelt topikban tudnak felvilagositani.
udv
Balinov -
gyuri86
tag
válasz
Balinov
üzenetére
Igen Digi műholdashoz való beltérim van. És a kártya is dettó u.a mint a pdf-ben. csak egy antenna bemenet van rajta. A VGA kártyán van még egy s-video, de gondolom az csak kimenet, és nem sokra mennék vele mivel hangot nem visz át. Akkor megpróbálom a másik topikban, Köszönöm.
-
Balinov
titán
válasz
gyuri86
üzenetére
digi kabeltv-d van, ha jol gondolom? a bejovo jelet nem kell osszekotni a tunerkartyaval direktben, mert azt fogod latni, amit most is - NO SIGNAL
Belterit tipikusan ugy szoktak osszekotni a tunerrel,hogy a set-top-box-on talalhato video/audio kimenetet kotik ossze a tuneren talalhato vide-in /audio-in bemenettel,majd a tunerhez hasznalt TV nezo alkalmazasban a video-int kivalasztjak jelforraskent.
Ha detto ugyanolyan tunered van, mint amit linkeltel PDF, akkor viszont gaz van, mivel a pdf-ben lathato kepen lathatoan csak 1db antenna bemenet van, + video bemenet nuku.
Ha a digi muholdas adasahoz van belterid, akkor passzolom, azzal 0 tapasztalatom van. Viszont ha igy lenne, akkor latogass el a DVB-T, DVB-S, DVB-C kártyák (USB, PCI, PCI-e) topikba, vannak ott penge elmek, akik talan tudnak neked segiteni.
udv
Balinov -
gyuri86
tag
válasz
Balinov
üzenetére
Hello.
Sikerült drivert találnom az oldalon, gondolom így már felismeri a windows mivel az eszközkezelőben nincs ismeretlen hardver. igaz nem pont ehhez a típushoz valót találtam de mindegy.
VISZONT!Segítséget szeretnék kérni. Digi-s beltérit (Hyundai) szeretném a pc tv-tuner kártyájára kötni. A kártya típusa: http://www.gs.ru/soft/si/ss2ovcl/Sky2PC_02.pdf
Nem igazán értek hozzá hogy megfelelő-e a feladatra.
Driver fent van, Koax RF-out-ba dugva a másik vége a tunerbe.
Mégis azt írja ki a driver hogy NO-signal.
A vezeték jó mert ha tv-re dugom ott van kép.
Mit csinálok rosszul? Bocsi a kezdő kérdések miatt, most próbálkozom először ezzel. -
gyuri86
tag
Hello.
Van egy Techniat B2C2 SKY2PC típusú kártyám, 2.3as változat.
A problémám annyi hogy nincs hozzá driverem, esetleg más programok is felismerik?
Mivel tudnám használni? Tudnátok linket küldeni? Köszönöm. -
fess
őstag
sziasztok
van 1 pci fusion 878a tv tunerem.azt szeretném kérdezni,hogy ha ehhez veszek egy digitális antennát,azzal fogom tudni nézni a szabadon fogható digitális adókat? -
Stirbi
addikt
Üdv, ma vásároltam egy LifeView Hybrid LV5H
tv tunert, rákötöttem a hozzá mellékelt kis antennát, és a falbol jövö analog egyszerü antenna kábelt, és elindittom a total media monitor nevü progit, kiválasztom a tv menüpontot, és ott van ,h klick next to configure your tv signal, klikelek, next, és kiirja, h device cannot be detected or is not supported,(telepitö cd ről telepitettem). mi lehet a gond?

-
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek! Szereztem egy AverMedia TVCapture98-as tunert, de sehol nem találok hozzá drivert, és szoftvert Win7 x64-hez. HA valakinek lenne ötlete azt előre is nagyon köszönöm!
Egyébként ugyan ilyen tuner: [link] Kérdeztem az eladót is de nem válaszolt. -
T-
tag
Üdv Mindenki!
Adott egy usb-s tv kártya,MSI DIGIVOX Micro HD vele szeretnék kábel tv-t, majd a későbbiekben tányéros tv-t nézni.
Kipróbáltam az UPC kábellel, laptopon, telepítettem a lemezről mindent de nem talál jelet.
Minden segítségért nagyon hálás lennék.Köszönöm.

-
ignotus88
csendes tag
na, ilyen kabel van hozza, szoval igy kellene megoldani az osszekotest
http://i49.tinypic.com/2w5nla1.jpg
-
ignotus88
csendes tag
hello
van egy pinnacle 330e usb-s tunerem, es magan a tuneren van egy kis csatlakozo, amire lehet s-video-t is kotni. vettem egy olyan kabelt, aminek a scart resze a digitalis kabeltv boxaba megy, a masik vege meg a tunerba. Minden csatlakozo passzol, viszont a pinnacle programjaban ha kivalasztom a forrast/analog, svideo, composite/ nem kapok se hangot, se kepet. mi lehet a problema?
-
leonel
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
MSI TV aniwhere e-Duo -val küzdök.
A vételi szint ugrál, az adás szakadozik és TV2, Rtl -nél nincs hang.
M1 van amikor jó.Peches helyen lakom?

-
Meteor2
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Siemens DVB-T/Analog TV Tuner-em. A problémám az, hogy Windows 7 op.rendszerre sehogyan sem tudom föltelepíteni. Próbáltam már minden driver-t, amit a Fujitsu weboldalán találtam ehhez a készülékhez. A régebbi gépemen, amin xp volt, annál is mindig kínszenvedés volt a föltelepítés mert mindig valamit problémázott mikor megnyitottam. És most is azt írja ki...Cannot support the card or driver, please check the hardware installation! - Már kiráz a hideg ha ezt látom megint... Egyszerűen egyik driver sem jó neki...
Segítsetek! -
Traxx
őstag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám...adott egy Terratec Cinergy TV400 tuner. Nem mai csirke már, de megfelelő...a gond az lenne vele, hogy hangja alig van (lehet, hogy nem a megfelelő topicba írok, de ez nekem inkább hangkártya gondnak tűnik). Szóval a hangkártyán maximumra tekerve a hangerőt és a hanghullámot, valamint ütközésig feltolva a hangfalamon a potmétert is csak normál beszéd hangerőt sikerül a jószágból kicsiholnom
Pedig a hangkártya (elvileg) rendesen működik, mivel játék alatt pl. üvölt(ene, ha kellene). Ami még kimaradt: egy Gigabyte P35-DS3 lapon lévő Realtek ALC889A szolgáltatná a hangot.
A fő probléma az, hogy a Realtek HD Audio input egy része nem akar szürkéből átváltani, amikor kiválasztom, hogy annak a tulajdonságait szeretném állítani. A felvételt tudnám tologatni, a vonali hangerőt és a többit nem.Továbbá a speciális szabályozók is szürkék.Mind a hangkártyához, mind a tunerhez a legfrissebb elérhető driver és tunerszoftver van telepítve (Windows XP SP3 32 bit alatt). Ill. próbáltam a DScalert is, mivel hiába azt írja, hogy hivatalosan nem támogatja ezt a kártyát, mégis ment vele - legalábbis a windows újratelepítése előtt tökéletesen. Tehát a dolgát akkor tökéletesen tette mind a hangkártya, mind a tuner. És mégse akarja most az igazságot

Volna valami ötletetek?
-
mcdanger
tag
huh
azt nem tudom.
sima csatlakozó ami pc és monitor között szokott lenni
olyan van laptopon is meg tvn is -
mcdanger
tag
természetesen próbáltam
Fn+F9 gomb rakja át,de így sem jó
azt írja a Tv,hogy nincs jel -
mcdanger
tag
Hali!
Van egy Sony Bravia EX4 40colos LCD TV itt a szobámban.Rá akartam kötni a laptopomra,de azt írja a tv,hogy nincs jel:S
Tvn átállítottam,hogy PC-t érzékelje(itt írja,hogy nincs jel)
Laptopban NVIDIA GeForce 9300M GS vid. kártya van.
Ha nem a tvbe,hanem a monitorba dugom a kábel,akkor jó(szóval a kábel tuti jó,mert 2 kábellal is megcsináltam már).
Valaki azt mondta,hogy nem kompatibilis,azért kérdezzem meg vmi infós boltban,de én inkább itt kérdezném
Előre is kösz a segítséget(ha tudsz segíteni légy szíves PM-ben tedd) -
törölt tag
Sziasztok,
Az egyik barátom vett egy ilyen tunert.
2 kérdésem lenne:
-ha átkapcsolunk rádióra, akkor nem tudunk visszakapcsolni a tv-re, kell hozzá egy gépújraindítás
-win7 32 bit alatt a media center amint megtalálja az első csatornát, kilép memory dump-pal...
mik lehetnek a problémák?
válaszokat, tippeket előre is köszi -
€uro
őstag
Sziasztok!
Van egy ASUS My Cinema-P7131 TV tuner kártyám. A videó bemenetére van kötve egy videó-magnó - azzal szoktam használni.
A 64 bites Windows 7 operációs rendszeremet újra kellett telepítenem. Korábban ezen gond nélkül működött a kártya. Viszont az újratelepítést követően kb. egy nappal a tuner kártya képe elsötétedett. Most olyan, mintha a fényerőt, kontrasztot eltekerték volna rajta. Mutatok egy képet:

A jelenségről azt kell tudni, hogy ezt a képet látja az összes Window alkalmazás, pl: iuVCR, VirtualDub, MSN, Skype.
Az új operációs rendszerhez alapvetően ugyanazokat a driver-eket, programokat használom, mint azt tettem korábban, amikor még tökéletesen működött a kártya.
Próbálkoztam már a tuner driver-ének újratelepítésével. Már magát a kártyát is kivettem a gépből, majd a második újraindítást követően visszatettem egy másik PCI slot-ba, hogy újra, az alapoktól építkezhessen a Windows.
Nem jövök rá, hogy miért sötét a képem. Van valami használható ötletetek, hogy mivel próbálkozzak?
Köszi!
-
cselt
senior tag
Sziasztok!
Van egy PCTV 150e/55e típusú USB-s cuccom, ezt szeretném működésre bírni Win7 64bit alatt. Igazából nekem csak annyi kéne, hogy a távirányítóját tudjam használni, nem akarok ezzel Tv-t nézni.
Viszont amikor rádugom a gépre, akkor nem ismeri fel a win, ill felismer egy PCTV EMP Audio Device-ot, egy USB kompozit eszközt és van egy ismeretlen eszköz.
Már próbáltam több drivert, tv centert, de egyikkel sem akart működni :SSikerült már valakinek működésre bírnia win7 alatt?
Előre is köszi!
-
mazsi258
csendes tag
Hali. Sajna nekem is ez a gondom mint Silelének és azt olvastam vmerre hogy a VGA driverrel nem fér össze a tv tuner drivere ill, "ütközik" a két eszköz!!! Na most egy kérdés: eddig ment míg újra nem raktam az XP-t (én hülye
) + a BIOSt is frissítettem ill. vissza tettem a régit mondván ez lehetett a baj. Ez sem segített, sőt semmi. Szal a kérdésem az lenne hogy az eszközkezelő látja, minden indításnál fel akarja telepíteni az XP, az Everest nem látja, + a 'Programok telepítése és ...' nem tudom a driverét eltüntetni. Még mindig ott van. Ez azt jelentené hogy kukás lett a kártya? Ha vki tud segíteni akkor PLEASE!!! Jah am Winfast TV 2000 XP Deluxe -
ko9
addikt
Üdv!
Van egy Asus P7131 kártyám, tudom xar, de ez van ezt kell szeretni.
DScaler-rel behangolva működik is (néha). De viszont a távirányítót nem tudom életre kelteni... Bedugtam oda ahova kell, a távirányító működik, mert leellenőríztem fényképezővel
Valami tipp?
Köszi: Ex -
silele
csendes tag
Sziasztok!
Van egy WinFast TV2000 XP RM tv kártyám ami évekig működött, aztán egyik nap már nem látta a hardvert.Próbáltam újra rakni, de mindíg egy hibaüzenettel félbeszakad a telapítése a saját lemezéről: Not Supported! _ ;;2600.xpxp_sp3_gdr.100216-1514
Töltöttem le hozzá drivert a leadtek honlapról, de azzal sem működik.Újraraktam a rendszert, de csak annyi változás volt, hogy nem sp3-al jött a hiba, hanem sp2-vel.
Légyszives segítsetek ha tudtok!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mi lehet a probléma? vmi megoldás?
panel analog antennája van csatlakoztatva
Sziasztok.

De mi a fa....ért nemtudnak átlag felhasználónak olyan drivert irni amivel nem kell görcsölni ha valaki nem akarja feltúrni a netet és napokat szarakodni az idegrohamtól begözőlve
....