- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Köszönöm, mindkettőtöknek jár a piros hagszóró. De azért nem fér a fejembe, az hogy én már olyat is láttam valahol, hogy radeon 7500, meg 9600 stb...
Ekkora szívást havernak, nem baj nekem megy 1280*1024 minden egyes beállítás high-on, 16 x anti... valami(most nem jut eszembe mi is az. De így is 38-42 fps-em van ami nagyon jó.
-
Mozso26
senior tag
de nagyon kellemes 15 ora.
Élvezetes, izgalmas és tényleg van minden a játékban ami kell. Nekem nagyon tetszett a fegyverek sokfélesége a kés használata is uj dimenziokat feszegetett,az íj is meglepöen jol használhato, jo volt a zene is.... Én mindenre 10/10 adnék kivéve a grafot.
A multirol tudna valaki irni pár szót???????
-
finest
addikt
-
L_ajos
őstag
Nézd meg csak azt tudom mondani
Bár én szerintem (meg más fórumon lévők kik játszottak vele) azt mondom nem éri meg a 12gigát + a 16 giga felinstallált cuccot
De mint töbször mondom ez az én véleményem. Ha még a "megvásárlás" előtt vagy akkor tájékozódj más fórumokon. (ajánlom a sg-t)
A dinó huntereknek biztos bejön, de akkoris nagyon monoton egy idő után
-
mad1
veterán
figyelem itt a hsz eket,eddig kb 70%nak jott be 30% nak nem.
kivancsi leszek mi sul ki ebbol.izlesek es pofonok...
en csak boxon nyomtam,az iranyitas merfoldkovekkel jobb lehet egeren.
a lávás palya volt ahol azt mondtam " vazzee ezt a jatekot joyal keptelenseg jatszani "
meg nem volt alkalmam pcn tesztelni majd meglatom,de biztos jobb.
nekem az assassins is jobban bejott egerrel,60fps el..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest