- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
-
Csabee.
nagyúr
jaja a futás nekem is bejött
teccett a játék annak ellenére hogy sokan fikázzák, hogy hú nemjó a grafika meg nemjó a játékmenet játékélmény, nekem nincs jó vidaókártyám csak egy 7600gs- és tökjól elfutott rajta, és én élveztem a játékmenetet, és jó játéknak tartom, igaz hogy letöröltem, de már végigvittemés nekem külön bejöttek a dínók! t-rex váá
hogy kell azt megölni
nemlövöm le a poént, de én szórakoztam vele picit
hajrá a többieknek
-
aya
addikt
A t-rex jol mozog és nagyon szépen ki van dolgozva.
És ami a legjobb hogy tényleg lehet parázni töle.Volt az a rész amikor a katonákat ette a fökapunál, ott elsöre le se mertem menni, aztán meglöttem az egyik katonát aki védtelenül a t-rex szájában végezte, na akkor tudtam a rex mögött bemenni a kapun.
-
Csabee.
nagyúr
én már végigvittem a játékot, és van trainer a játékhoz! sőőt én még kiis próbáltam és tényleg működik
pl nagyon gyorsan lehet futni, vagy örök élet, fegyver,lőszer, teleportálás , ilyesmik! igaz a trainer hatására néha kifagy a játék, pl ha lezuhansz valahol és megkéne halnod, akkor a kód miatt nemhalsz meg, de kidob hibát és kilép a játékbólde alapvetően működik a trainer
sztem a gyors futás mód az nemis rossz ;)
-
Mozso26
senior tag
Tudod a forum pont arra valo hogy beirjuk a véleményünket(az emberek nem csak azt szokták kritizálni amit öt maguk csináltak vagy jobbat tudnának csinálni).Ez a játék grafikailag nagyon gyenge ez tény erröl kár vitatkozni, a többi része nem rosz. Én azt sajnálom hogy egy jo témára ellönek a készitök egy ilyen gyenge produktumot, beleteszik az idejüket pénzt áldoznak rá és egy ilyen harmad osztáju játékot sikerül összehozniuk.
-
Csabahun
senior tag
Hagy fikázzon,hiszen ez az ő véleménye és lehet ,hogy egy vevő lett volna ha nem ilyen gagyi lenne.
Ha senki nem fikázná akkor ez lenne az évtized játéka.Amúgy meg nem neki kellene jobbat csinálnia(hiszen nem ez a dolga)hanem a fejlesztőknek,hiszen azért kapják a pénzüket.
Én már csak azt nem értem,hogy amikor készitették ezt a játékot akkor nem látták ,hogy ez édeskevés és gagyi 2008-ban?Sok fejlesztő/kiadó úgy van vele ,hogy jó nekünk ez a gagyi is,úgyis megveszik egy páran,ami talán kicsit több lesz mint a fejlesztési költség.
Amúgy nézd már meg a 2004-es FarCry-t,mérföldekkel jobb,és azóta 4 év telt el.
Ja és itt egy kép UE3-al: [link] úgy érzem jobb mint a turokban.
-
Drizzt
nagyúr
Szerintem sem csúnya, mindenesetre van két dolog, ami nekem nem tetszik. Az egyik fickó öve minden lépésére belemegy a testébe, illetve néhány dinó animnál melléharap a nagyobb, s a kicsi mégis megdeglik. Az átvezetők amik in-game engine-nel vannak, azok kifejezetten mutatósak.
-
Szoszomed
csendes tag
Én nem érterm hogy 1 ilyen jó gammát miért kellett ezzel a feladattal elcseszni.Legalább 1 picit 1 értelmübbé teheték volna hogy mit kell csinálni.Persze lehet hogy a megoldás ott a szemünk előtt,csak nem látjuk.Mert arra gondolunk hogy ha ki kell nyirni,akkor lőni kell.....Az is lehet hogy a menyezetről lecsüng 1 nagy szikla és csak azt kellene meglőni hogy rá essen..Ez nem is rossz ötlet.Most megnézem..
-
Szoszomed
csendes tag
Ja.De a T-Rex-et 1 elgyengült pillanatában kellett megtámadni a késsel.Ez nem gyengül el.És nincs fedezék.Akár hova bújok(sziklák) a csápjaival szétrombol mindent.Ahol bementem az is beomlik,Az biztos hogy valahogy ki kell nyirni,mivel a febukkanása piilanatában megkapjuk a feladatunkat:"Kill the beast".Szak ki kell nyirni.
Amit megpróbáltam:Amikor betámad a résböl feltörö gázokat belombatom,ettől egy picit megpőrkőlődik.Utána amikor már nem jőn küzel,csak a csápjaival csapkod akkor hozzá vágok 1 gránátot.Az sem tetszik neki,ettől betámad és megint jöhet a repedés.Szal ez igy ment kb 25-30 percig.Repedés-gránát,repedés,gránát,repedés-gránát............
De 1 idő után (25-30perc)elfogyott a gránátom és 1 picit sem gyengült le és a csápjaival agyon csapott.Ezután megfogtam a lemezt visszacsaptam a tokjába és azóta se láttam......Én sok sikert kivánok neked hozzá.És remélem te kicsinálod.Nekem már nincs türelmem hozzá.3napig kinlódtam vele és nem tudtam rájönni hogy mit kell csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest