- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gentlemanus
csendes tag
Hali Mindenki!
Win 7 (64-bites) alatt szertném játszani de sorban jönnek a hibaüzenetek, hogy dll-ek hiányoznak.
A többit megtaláltam, de ezt nem:wxmsw262u_v80.dll
Esetleg valami ötlet mitől lehet?
-
misi666
csendes tag
mondjátok már el,hogyan kell kinyírni a végén ezt a dögöt mert nem akar padlót fogni!
-
deedee
őstag
azért kissé "érdekes",hogy rakéták és gépágyú nem nyírja ki a t-rex havert,de nyíllal és shotgunnal meg kidől...
legalábbis én itt akadtam el tegnap és most olvastam a megoldást... -
mad1
veterán
válasz
DerStauner #414 üzenetére
Hasitania is kell,hamar unreal moci
-
DerStauner
senior tag
nah, feltettem én is a game-t. hááát... én nem vagyok az a játékfikázgatós, eddig úgy álltam hozzá minden játékhoz, hogy hiába mondanak róla rosszat, akkor is kipróbálom. grafikailag tényleg nem nagy eresztés, de jók benne ezek a dinós küzdelmek, amikor váltakozva kell nyomni hol a billentyűket, hol az egeret. akadásról szó sincs, a játék már-már túl gyors. a töltés tényleg hosszú, kb. 10-15 sec.
-
mad1
veterán
válasz
gyáliSanyi #412 üzenetére
Szerintem a gears of war 4h alatt vegigjatszhato,
Pl coop ban,ugy nehezebb is meghalni.
-
mad1
veterán
válasz
gyáliSanyi #410 üzenetére
A tiszta jatekido annyi,ha nem halsz meg,es folyamatossan haladsz meg gyorsabb is.
-
gyáliSanyi
őstag
-
mad1
veterán
válasz
gyáliSanyi #408 üzenetére
3-4h
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok.
Ennek a játéknak mennyi a végigjátszási ideje? Kb kezdő-haladó - easy szinten.
-
mad1
veterán
válasz
oettinger01 #405 üzenetére
Azert a t rex az zsiir volt a vegen.
-
mad1
veterán
válasz
oettinger01 #403 üzenetére
Nem emlexem,Kepet rakhatnal fel,hatha raismerunk,
-
oettinger01
őstag
a kigyó legyakva nagy nehezen, nem volt egyszerű... most ott tartok, hogy a generátor teremben felraktam a 3 robbanóanyagot de kijutni nem tudok, mert a repülő bigyóknak a köpedéke folyton eltalál.
ti, hogy csináltátok meg? -
mad1
veterán
válasz
oettinger01 #401 üzenetére
Ahol a gaz feljon mindig oda kell allni,es jokor lolni asszem a langszoroval hogy eltalalja a szornyet....Ja,es mindig mozogj,akkor nem nagyon talal el.
-
oettinger01
őstag
valaki meg tudja mondani, hogy jutok túl a nagy csápos vizi sárkányon? már pár meneten túl vagyok de amikor 2esével kezdi dobálni rám a cuccost azon folyton meghasalok kissé uncsi már..... hiába menekülök mindig eltalál.
valami ötletet please!!! -
west
őstag
válasz
manutdzoli #398 üzenetére
C:\Documents and Settings\ "xxx"\ Application Data\ Touchstone\ Turok\ Profiles\ Profile
-
manutdzoli
senior tag
A játék hova menti a mentéseket?
-
hu öcsi
tag
csá all ma el kezdtem a turokot és elakadtam :van egy ijen nagy növényes rész és egy nagy szikla ahova fölkéne ugrani mert ott van a tovább út tud valaki segíteni?
-
hu öcsi
tag
csá all a turok-on megy a 8600 geforce videó kari akadásnélkül?
-
troller
senior tag
válasz
manutdzoli #385 üzenetére
Gránát dobás: shift + jobb egér gomb
-
west
őstag
válasz
manutdzoli #385 üzenetére
azt en is csak jojjal tidtam hasznalni....
amugy a nyil visszaengedeset sem lehet billentyun hasznalni -
manutdzoli
senior tag
Gránátot hogy kell elővenni\eldobni?Egy billentyűvel se tudom használni a gránátokat
-
west
őstag
nekem megy 5.1 ben alaplapi hangkarival
-
manutdzoli
senior tag
Lenne egy problémám:nálam csak 2.0-ás hanggal szólal meg a játék.Lehet egyáltalán hogy 5.1-es legyen?Akinek van tapasztalata írjon please!
-
manutdzoli
senior tag
Telepíteném fel a játékot,bejön hogy üdvözli önt a Turok telepítő,itt a c: meghajtóra akarja telepíteni,de én az I: meghajtóra akarom.Átírom,oké és kiírja hogy a kért művelethez magasabb felhasználói szint szükséges.Ilyenkor mivan?
Megoldottam.
-
west
őstag
válasz
manutdzoli #379 üzenetére
nincs tudtommal...sajna
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Patch/frissítés van a játékhoz? -
törölt tag
Hy!
Elakadtam a 10pályán.Nagy viziszőrnyet kell elpusztittani.Sejtem ,hogyan de nem megy.Légyszi ha valakinek megvan még ennek a pálya árugrása azt megköszönném.
-
BK87
senior tag
Hali!
szertném megkérdezni,hogy a turok mentései hová mentődnek(vistám van)?Vírusos lett a gépem ,és már csak a win újratelepítése segít.Előre is köszi a segítséget! -
euforia
tag
naa nem sikerült
-
euforia
tag
Valaki legyen olyan kedves és árulja már el hogy h a fa..ba lehet cserélni a fegyvereket azaz felvenni egy ujat a másik helyett? köszi.
-
joshua7
veterán
Kéne kis segítség. Pár hétig pihentettem a játékot, most akartam folytatni, de bent a játékban se az egér. se a bill. nem reagál. A menüben mindkettő jó, de a játékban egyik sem. Közben volt egércsere, de nem hiszem, h emiatt lenne. Bill. meg ugyanaz. Átállítottam a kiosztást, mindent default-ra is raktam, de semmi. Viszont a cheat-nek működnek a billentyűn (F1-F8).
Ötletek? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #361 üzenetére
Semmi köze a jázékhoz.
-
gyáliSanyi
őstag
2007-es mesefilm a Turokról:
Turok mese
Gagyi. -
$p@rr0w
őstag
Én is itt hagytam abba pont ma, mert a végigjátszás szerint itt a bal sarokba futva be kellene indulnia a scriptnek ami a pályát lezáró animációt indítja, de mivel ez bugos, így végigjátszhatatlan lesz a game... Ötletem sincs hogy miért van ez a vicces, h én friss winnel, és driverrel jártam így... Szánalom ez a játék.
-
tzsolesz
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy hol van a játék mentési mappája?
-
Májsztró
addikt
feltettem a játékot , és 1-2 perc után lefagy az egész , megáll a kép. Se kép se hang .... valaki tudja hogy miért csinálja ?
-
west
őstag
válasz
Süni 1985 F #352 üzenetére
el tudok képzelni,mlyen volt joyyal,xboxon?
-
laci666
senior tag
Tudja valaki azt hogy a Tirexet,hogy kell kinyírni a vulkános résznél.Ott van ez amikor lelövöm repülőt és utána fő csávóval verekszem és miután leszúrtam a mocskot jött ez a dög.Csak hát elég szarügy mert amint kimegyek a nyílt terepre elkap az a dög.Nem bir futni ez a tag az meg mindig elkap.
-
Mozso26
senior tag
válasz
Süni 1985 F #348 üzenetére
Áhhh nem olyan rosz ez, te még nem láttad akkor a Mass Efectet, 1680*1050-ben szemcsés a kép (miden maxon).
Amugy ez egy nagyon jo kis játék ne hagyd abba késöbb szebb lesz de komolyan. -
Süni 1985 F
senior tag
Hát a tegnapi nap kemény volt!
Feltelepítem,na mondom 16giga körüli instal elindul a gépemen egyáltalán?
Azthittem valami extra brutko grafika fogad erre bejön egy elég gyenge menüsor meg a hangok...
Aztán elintdítom tölt egy csomót és mikor megláttam a grafikát azthittem az agyam eldobom de minimum a gépem ki az ablakon!
Hát ilyen rémronda grafikát...Ilyet kiadni nemcsak szégyen de aki ezt megvette az sztem most gépfegyverre gyűjt xD
Ilyenért pénzt kiadni tiszta őrűltség!!!
Játékos pályafutásom legeslegnagyobb csalódása! -
bbchris
senior tag
válasz
Dr. Romano #345 üzenetére
Most hogy már kicsit többet játszottam vele , igazad van . Az emberek és állatok azok jól megvannak rajzolva aztán azon kívül semmi . Azért egy unreal motortól többet vártam volna . Az UT3 azért lényegesen jobb .
-
bbchris
senior tag
Háát elég gagyi egy játék lett . Bazz azt hidtem hogy 16 Gigát felrak ohh mondom itt aztán lesz grafik . AZtán mikor megláttam komolyan sírni kezdtem . Mondom úristen mi ez?! A BF2 garfikját sem éri el aztán ekkora méretű a game . Szóval kb még nagyobb bukás mint a Crysis , annak volt legalább grafikja rendesen . Manapság ilyen grafikájú játékot kiadni hát elég egy égő dolog . Mindenesetre tolom amíg bírom de meglepit nem várok tőle . Lehet hogy Unreal garfikra épül de valahogy a környezet el lett szúrva rendesen .
-
Vendetta
csendes tag
Lenne egy kérdésem...
A játékban azt a viziszörnyet h nyírom ki?
Lehet nem lángszóróval meg shotgunnal kéne próbálkoznom...
Egy napig lövöm semmi reakció -
west
őstag
válasz
maxlanders #336 üzenetére
1honapot bírt kb
-
aya
addikt
Senki se játszik már vele? Látom mindenki végignyomta, mert nagyon pang a topic.
-
konas
senior tag
Jol van megoldottam,nem gondoltam hogy kinyitja ha elezdem allatmod pufolni az e t
-
konas
senior tag
felraktam a jatekot.
nem tudok kijutni az elejen a hajorol,nem tudom kinyitni az ajtot.
elkezdi a karakterem kezzel kifesziteni de megakad es nem birja tovabb nyitni.
valami lefele nyilat mutat es azt irja press e to pry door-
barmit csinalok nem nyitja ki.
Segitsetek,mert mennek tovabb,nezni egy kis kulso teruletet.
Thx -
csaabz
őstag
Szerintem ez a játék ugyanúgy össze lett csapva, mint a Blacksite Area 51, meg a Turning Point Fall of liberty.
Manapság 1 csomó ilyen gagyit adnak ki. És mind az unreal 3as motort használja. Nem mintha gondom lenne vele, csak a játékfejlesztők mikor megkapják, nem fejlesztik, nem csinálnak vele semmit. A Turokban is találkoztam 2D-s fűvel. Gáz. A robbanásokról ne is beszéljünk.
Na mindegy.. -
bozsik84
tag
Pár órányi játékon már túl vagyok...hát nem rossz, de nem az az eget rengető. Eddig nálam 7-es 8-as között áll egy 10-es skálán. A grafika néhol nagyon csúnya, de van amikor bejön (pl. amikor magas a fű és ott rohangálnak a kis raptorok, na az jó
)
-
tzsolesz
nagyúr
Köszönöm, mindkettőtöknek jár a piros hagszóró. De azért nem fér a fejembe, az hogy én már olyat is láttam valahol, hogy radeon 7500, meg 9600 stb...
Ekkora szívást havernak, nem baj nekem megy 1280*1024 minden egyes beállítás high-on, 16 x anti... valami(most nem jut eszembe mi is az. De így is 38-42 fps-em van ami nagyon jó.
-
aya
addikt
Megvan a turok min configja is!!!
Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 2.4 GHz or Equivalent
Memory: 1 GB
Hard Drive: 18 GB Free
Video Memory: 128 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon x1300)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive (8X)Itt már 6600 vagy x1300-at irnak, ami hihetö mert mindkettö shader 3.0-ás!!
-
aya
addikt
válasz
tzsolesz #316 üzenetére
Minimális elvárások:
* OP. rendszer: Windows XP SP2 vagy Windows Vista
* CPU: 2.0+ GHZ egymagos Processor
* RAM: 512 MB RAM
* VGA: NVIDIA 6200+ vagy ATI Radeon 9600+
* Szabad HDD: 8 GBAjánlott gépigény:
* CPU: 2.4+ GHZ Kétmagos processzor
* RAM: 1 GB RAM
* VGA: NVIDIA 7800GTX+ vagy ATI x1300+
* Szabad HDD: 8 GBEz az ut3 minimum configja!!!!
elméletileg irja az ati 9600 vga-t de lehet hogy a turok támogatásábol kimaradt -
Csabee.
nagyúr
jaja a futás nekem is bejött
teccett a játék annak ellenére hogy sokan fikázzák, hogy hú nemjó a grafika meg nemjó a játékmenet játékélmény, nekem nincs jó vidaókártyám csak egy 7600gs- és tökjól elfutott rajta, és én élveztem a játékmenetet, és jó játéknak tartom, igaz hogy letöröltem, de már végigvittemés nekem külön bejöttek a dínók! t-rex váá
hogy kell azt megölni
nemlövöm le a poént, de én szórakoztam vele picit
hajrá a többieknek
-
maxlanders
tag
válasz
dinka.86 #309 üzenetére
dinka.86 az biztos!
Végig vittem a játékot. Nekem amikor a föld alatt kell a barlangokban kavirnyászni, annál a résznél volt egy kis HL2-es érzésem, ott is volt hasonló, de mondjuk meg sem tudja közelíteni ez. Nem sok dínó fajtával találkoztam, de azok azért jók voltak.
Még az elején az ember keresné a küldetést, de a vége felé már a küldetés irányít.
Összességében nem olyan rossz játék. -
dinka.86
aktív tag
válasz
maxlanders #305 üzenetére
A nőkkel vigyázni kell ember!!
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Aki elárulja nekem, hogy a játék miért nem indul Radeon 9600XT 256Mb 128bit AGP-n egyik driverrel sem, az kap egy piroshangszórót.
A hibaüzenet valami ilyesmi: A textúrák létrehozása nem sikerült a következő hiba miatt. A videómemória megtelt bla bla bla, kérem zárja be a következő vagy hasonló alkalmazásokat: Maja, photoshop, stb...), majd indítsa újra a játékot.
Vagy valami ilyesmi, mindíg 2-es voltam angolból. ermészetesen semmi sem fut, de még csak annyi sem, a feleadatkezelőben mindenből kiléptünk, még szerintem abból is amiből nem kellett volna. Ilyen VGA memória zabáló programok természetesen fennt sincsennek, sőtt semmi hasonló, de egyébként is ha nem futna a játék alatt, akkor nem az sem lenne baj.
Kétszer is újraraktuk a játékot, de semmi. Hang van, kép az nincs, és a főmenü zenéjeelindul, nagy sötétség, majd egy két menüpont váltása után (képzeletbeli) e fenti hibát írja ki, és kiléptet.
Ja a gép: 2.8 Ghz Intel Pentium 4, 1.5 Gb RAM, Asrock alaplap(s487 stb...), és fenti VGA.
-
Jofi81
őstag
Na vége!
Jó kis játék volt! Különösen az tetszett, hogy a dinókat késsel volt a legegyszerűbb megölni. Azért kicsit könnyebbre is csinálhatták volna...
-
aya
addikt
A t-rex jol mozog és nagyon szépen ki van dolgozva.
És ami a legjobb hogy tényleg lehet parázni töle.Volt az a rész amikor a katonákat ette a fökapunál, ott elsöre le se mertem menni, aztán meglöttem az egyik katonát aki védtelenül a t-rex szájában végezte, na akkor tudtam a rex mögött bemenni a kapun.
-
Jofi81
őstag
Tényleg jó móka ez a trainer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest