- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Ahogy haladok a játékban, egyre hm... jobban kezd elmenni a kedvem tőle. A belső terek grafikája eléggé gyengus és a játékélmény sem hozza a régi nagy elődök feelingjét (pedig ha már Turok a címe, akkor az lenne a minimum.)
(szerintem aki ezt maxra értékeli, az még nem játszotta végig a Turok 1 és 2-őt...)
Remélem még változni fog a véleményem a végére. -
Dr. Romano
veterán
aya és s7evcsenko
Bizony a halál utáni visszatöltés is irdatlan hosszú ez mondjuk tényleg ösztönzően hat, hogy óvatosabban haladjunk
Mindenesetre ennek a hosszú betöltésnek annyi előnye tuti van, hogy egyszerre betölti az egész pályát és játék közben nem kell töltögessen...
Szerintem sem helyes a Crysishoz hasonlítani a játékot, mert ez nem annyira bugos!
A Gears of War-t még tényleg nem próbáltam, de ha a kezem ügyébe kerül mindenképp megnézemSzvsz tényleg jó "kis" játék
-
Dr. Romano
veterán
Nah én most jutottam el odáig, hogy ki tudjam próbálni a játékot, még nagyon az elején vagyok, de összefoglalom az eddigi tapasztalataimat...
Mivel még az elején tartok ezért inkább a technikai részeket említeném.
Visszaolvasva találtam olyan kommenteket, amik a grafikára a csúnya szót használták. Hát tény hogy láttam én is már szebb UT3 mocis játékokat, de ezis igen korrekt szerintem (bár színvilágával nem vagyok elégedett és néhol igen gyengus textúrák feszítenek).
Maga a karakterek kidolgozása nekem tetszik (főleg hogy picit rajzfilmes beütésűek lettek az emberek) a dinók is királyakEgyetlen gondom a gépigénnyel akadt, pontosabban nálam procilimites a cucc (A64 3200+ @2,4).
1280+high+16xAF-en a vga-m a játék alatt játszható sebességet produkál (60-20 fps között). Azonban nem dolgozik fullon, mert ilyenkor max 70 fokos (a 3DM06 alatt eléri a 78-79-et is). Amikor hosszabb sok ellenfeles tűzharcra kerül a sor nyílt terepen, akkor a tempó leesik 10-15 fps-re és a kártya ilyenkor pihizik, mert ebben az esetben 64-63 fokra hül vissza, csata után ismét felmegy 69-70-ig.
(tehát a proci nem bírja tartani a lépést)Tehát ebből nekem az jött le, hogy a játék alá nem árt egy jobb 2magos proci (ami egy új játék esetében már teljesen természetes dolog), mert bizony kajálja azt is rendesen a rammal együtt (az iszonyat hosszú töltéseket már nem is említem).
Ezeket leszámítva egyelőre okés a játék, de nem lesz klasszikus számomra az tuti
-
Dr. Romano
veterán
Milyen pénzes itt majd "mindenki". Kemény pénzekért megveszik a játékot és mosolygós arcal az első nap törlik is
Egyébként nemsokára én is teszek vele egy próbát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest