- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
afte
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1616 üzenetére
Szia !
Köszi az infót.
Esetleg djuice-s sim kártyával? ( amivel telefonálni is lehet,menne a net szerinted?)
Az kb. ugyanaz, mint a jelenlegi dominó csomagos netem, csak sokkal olcsóbb,és jobb, stabilabb a hálózata. Most is GSM-en netezek, de felénk katasztrófa a T mobil.(nógrád megye)
Köszi a válasz. -
csattila01
tag
válasz
THoMZoNE #1592 üzenetére
Beraktam a Sim kártyát a turbósimmel együtt a telefonba.(ZTE Skate)
Egyből azt írta, hogy: Megszakadt az adatkapcsolat,mert elhagy...
Kis r betű a térerő mellett.
Próbáltam beállítani ez alapján: http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar/
De amint elmentem az APN-t, nem hozza elő lehetőségnek. Olyan mintha nem is csináltam volna semmit. Mit tegyek? -
kicsiernest
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1592 üzenetére
Szia!
Én is ZTE Skate telót szeretnék venni, és telenoros kártyával szeretném használni. (feltöltőkártyás vagyok) Eléggé amatőr vagyok a témában, nekem nem nagyon mond semmit az, hogy pl "vágásmentes"(ha jól értettem, az a fekete?)
Milyen turbosimet vehetek hozzá (fekete, aranyszínű), amelyikkel működne? (illetve honnan lehet szerezni? - én pl a Vaterán szeretnék venni - ha van esetleg más javaslat, azt is szívesen fogadom)
Köszi szépen a segítséget!
Üdv -
chocolatte
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1589 üzenetére
Szia! Köszönöm a gyors választ, hálás vagyok érte! Mostmár csak annyit szeretnék tudni, hogy mennyiért és kitől tudom megvásárolni. Hardveraprozzak? Vagy esetleg te is forgalmazod? És kb mennyi idő mire kézbevehetem? Bocsi, lehet, hogy off a hozzászólásom de nem volt időm végigolvasni a teljes fórumbejegyzést
-
albika01
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1579 üzenetére
Szia! A sim dominós kb 10 éves a szám de 4 éve ki lett cserélve a kártya de a szám maradt.Igen GSM-ben is próbáltam, ha automatikus a hálózatkeresés akkor egy pillanatra csatlakozik, de utánna azonnal leválik.Régebbi telefonok is vannak itthon amikkel megpróbáltam, elfogadja a kódot, be is lép ha pedig hivni akarok akkor csak segélyhivást enged.Köszönök bárminemű tanácsot, segitségert mert én kifogytam az ötletekből!Köszi addig is, további szép napot!
-
Malacka
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1559 üzenetére
Szia!
Ettől függetlenül mégicsak nagyon szépen köszönöm a segítségedet, mert nem merem elszólni, de azóta is müködik!Tehát lehet így is eltalátad, csak máshogy hívják itt... 4.nap után mondom ezt...
Majd egy pár nap múlva ha jövők,akkor nem lett jó,ha nem jelentkezem akkor minden OK!
De reménykedem, mert már 4 nap...
Köszönöm! -
Malacka
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1551 üzenetére
Szia!Köszönöm a kimerítő válaszodat, de sajnos nem találtam ilyen csak GSM kitételt!Hol lehet ezt megtalálni?Nekem csak ezt a 2G dolgot engedte.
Azt hiszem tegnap este is ezt találtam a beállításról:
http://androidforums.com/samsung-galaxy-fit/342995-how-use-only-gsm-hsdpa-mode.html
Ebből gondoltam, hogy nincs külön GSM only -
Malacka
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1545 üzenetére
Szia! Nem tudom mi az a flottás- de elvileg sima előfizető vagyok családi csomagban- gondolom az nem flottás!?
A GSM mod helyett csak valami 2G modot találtam!Azzal sem megy viszontVisszavonom!Most meg megy!Mit tegyek, hogy így is maradjon?
Mégegy észervétel a térerő jelző felett van egy 'R' betű az a másik kariknál nem volt ott!
-
one2many
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1486 üzenetére
Először is jobbulást
Aztán összefoglalom mégegyszer a helyzetet, mert szerintem még mindíg ködös. Nekem T-mobilos SIM kártyám van. Ezt használom jelenleg egy Vodafonos készülékben. A TurboSIM működik, csak ha elveszti a jelet, vagyis ha nincs térerő, egy másik, független, vagy T-mobilos készülékre van szükségem, hogy abba áttéve a T-mobilos SIM kártyám, regisztráljam magam a hálózaton. Ezután a TurboSIM-mel berakva a Vodafonos készülékben, teljesen jól működik a telefon. Erre a regisztrálásra keresek más módszert, mert így szükség van egy másik telefonra is ami miatt a turbosim gyakorlatilag értelmét veszti. Remélem most jobban fogalmaztam, és talán valakinek van ötlete.
-
one2many
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1484 üzenetére
ezt most nem értem, mondom, hogy másik telefonban működik, és ha előbb berakom egy másik telefonba és regisztrál a hálózaton akkor a vodásban is működik. Tehát ha nem veszíti el a jelet, soha nincs gond a turbo-sim működésével. Miért kéne kicserélni ez alapján a simkártyámat? Ha az új lenne akkor könnyebben felregisztrálna a hálózatra minden alkalommal?
-
one2many
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1482 üzenetére
Szia, kösz a gyors választ
szóval ezekből mindössze azt tudom megválaszolni, hogy vodafone Kredit díjcsomagos 858 Smart telefon. A sim kártya elég régi, de azért 2000 utáni én úgy gondolom. A turbo-sim kiadásáról sem tudok semmit, most vettem nemrég itt prohardveren. (egy fekete kis lap, vágásmentes) Ezen a problémán kívül viszont működik rendesen, igaz csak 2G-ben használtam eddig, de jó volt úgy. Amikor városon belül maradok soha nincs ilyen gond.
-
Nospa
tag
válasz
THoMZoNE #1441 üzenetére
telenoros sim van benne
de ha ezek szerint állítom be nem müködik: http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar/
sőt el se menti a beállításokat ha beírom az ország kódot
a térerő ikon felett van egy kis R betű, azt nem tudom miért -
bereczkiferi
csendes tag
-
adatfalo
senior tag
válasz
THoMZoNE #1376 üzenetére
Hello.
Azóta a mai nap már működött a telefonom, tudtam rajta fogadni hívást, viszont kaptam egy olyan infót, hogy állítsam gsm-re a hálózatot. ezekután elment a hálózat, csak segélyhívást tudok intézni. és ha a hálózatok keresésére megyek, akkor mind1ik mellett ottvan a piros áthúzott tábla és amikor próbálok csatlakozni, aztírja, hogy a sim kártya nem támogatja a hálózatot... megőrülök...
kellett nekem belenyúlni... valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest