Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViragL

tag

válasz Wizardmon #1383 üzenetére

Nem csak rád céloztam, van itt más is aki hasonló cipőben jár. Konkrétan senkit nem akarok bántani, nyilván el kell kezdeni valahogy, engem az bosszant, hogy divat lett a kezdők között előbb kérdezni, minden háttérismeret nélkül és csak utánna megnézni a szakirodalmat.
    Így a kezdő a fórumon választ kap a kérdésére, a válasz vagy jó vagy nem, de majdnem biztos, hogy hiányos. Aztán a kezdő ezekből az információkból próbál valamit alkotni és csodálkozik, hogy nem megy. Holott, ha előbb elolvasott volna egy témába vágó könyvet, vagy jegyzetet (lektorált jegyzetet, nem valami útszéli xart), akkor ott megtalálta volna azokat az információkat amikkel elkerülhette volna a hibát. Tehát ugyanott van, el kell olvasnia valamelyik szaikrodalmat. Tehát, szerintem, csak kiszúr magával az illető, ha az előbb említett módon jár el.

Már nem is értem, miért borultam ki, hiszen, ha valaki szereti a rögösebb utat, az járjon azon. :R

Annak örülök, hogy sértődés nem lett a dologbol. Mégegyszer hansúlyozom, nem konkrétan neked szántam az előbbi hozzászólásomat, hanem mindenkinek, aki azt a módszert követi.

Új hozzászólás Aktív témák