- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViragL
tag
válasz
Wizardmon #1383 üzenetére
Nem csak rád céloztam, van itt más is aki hasonló cipőben jár. Konkrétan senkit nem akarok bántani, nyilván el kell kezdeni valahogy, engem az bosszant, hogy divat lett a kezdők között előbb kérdezni, minden háttérismeret nélkül és csak utánna megnézni a szakirodalmat.
Így a kezdő a fórumon választ kap a kérdésére, a válasz vagy jó vagy nem, de majdnem biztos, hogy hiányos. Aztán a kezdő ezekből az információkból próbál valamit alkotni és csodálkozik, hogy nem megy. Holott, ha előbb elolvasott volna egy témába vágó könyvet, vagy jegyzetet (lektorált jegyzetet, nem valami útszéli xart), akkor ott megtalálta volna azokat az információkat amikkel elkerülhette volna a hibát. Tehát ugyanott van, el kell olvasnia valamelyik szaikrodalmat. Tehát, szerintem, csak kiszúr magával az illető, ha az előbb említett módon jár el.
Már nem is értem, miért borultam ki, hiszen, ha valaki szereti a rögösebb utat, az járjon azon.
Annak örülök, hogy sértődés nem lett a dologbol. Mégegyszer hansúlyozom, nem konkrétan neked szántam az előbbi hozzászólásomat, hanem mindenkinek, aki azt a módszert követi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch játékkonzol Mário játékkal (kézikonzol)
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest