Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Hunter_

őstag

Sziasztok!
    Nekem nem az lenne a problémám, hogy elakadtam mivel egyeltalán nem értek hozzá. Inkább a jó indulatotokra és a segítőkészségetekre számítok. Kedvesemnek egy programot kellene elkészítenie hétfőre ami alapján kapja az év végi számtech jegyet. Neki sem megy a programozás így gondoltam megkérdem hogy kinek van ideje, kedve nekem segíteni. Ha nem a két szememért és egy köszönömért akkor persze jöhet hogy mennyiért csinálná meg valaki.
    A feladat a következő lenne:

Készítsen egy olyan programot, amely egy oktatási intézmény hallgatóinak befizetéseit kezeli.A befizetés lehet tandíj, tankönyv, vizsgadíj, egyéb.
    Listázási lehetőségek:

hallgatók adatai
    egy-egy hallgató befizetései (+ összesítései)
    egy hallgató tartozásai
    teljes összesítés, ami tételes olyan formában, hogy befizetési nemekre van bontva, összesít, ill. a tartozások mértékét is megmutatja
    A fizetési kötelezettségek kiírásra kerülnek, amelyek dátummal lesznek megjelölve 8 azonosítva)

például:

1. fizetési kötelezettség
    2. megvalósul vagy nem
    3. melyik hónapot teljesíti?

Ez lenne a feladat. Vagy én is szívesen megcsinálom csak még soha nem csináltam ilyet, szóval ha valaki lépésről lépésre leírja hogy mit kell csinálni akkor megcsinálom én.
    Előre is köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák