Új hozzászólás Aktív témák
-
CsabexJ
csendes tag
válasz
slayer007 #35741 üzenetére
Megint írok, mert erre a memóriára én is kíváncsi vagyok, nekem nagyon nem tetszik a felállása...kérlek nézzétek meg...főleg az SPD képet, mert ott a 3-ik oszlop szerint van auton beállítva a BIOS-ban, és nem tudom nekem rossznak tűnik a 3 x 5 után az a 18-as, ráadásul a Memory fülön is az NB frequency-nél 1600Mhz van, pedig a memóriám 800/1066-os.
Amúgy így, hogy fel van húzva a fesz 0,025-el ment 2 napig zavartalan, ebből úgy 35 órát folyamatosan, leállás nélkül, majd tegnap bekapcsoltam délután, és este kapott megint egy kék-halált.
Lefotóztam a CPU fület is!Előre is köszi.
Üdv Csabex
-
CsabexJ
csendes tag
válasz
slayer007 #35729 üzenetére
Köszönöm a válaszod, és természetesen mindenki másnak is, ugy tünik sikerült megkapni a legalacsonyabb stabil pontot, ahogy én látom tul alacsony volt neki a feszko, mert azt emeltem 0,025-el és már tegnap este ota még nem kapott kékhalált, pedig 2 rendben is futattam a stresz tesztet.
Mégegyszer köszönöm a segitséget
Üdv Csabex
Mostmár csak az érdekelne szerintetek milyen hüttöt érdemes felszerelni egy amd Athlon 5000 2,2 Ghz-es procira, ami jól hütt is
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
-
CsabexJ
csendes tag
-
CsabexJ
csendes tag
válasz
slayer007 #35721 üzenetére
na itt a problémám...hogy a Core Temp Phenomnak lássa, de írtam a kép felé is, és egyel fentebb is, hogy nekem NEM Phenom-om van, hanem athlon!!! ott file abban benne van a pontos leirás a procirol, a linkre katinta ve lutdjátok tölteni....kérlek mindenképp néyétek át, nincs kedvem még kiadni procira is mert igen nagzra állitottam a feszt...
-
CsabexJ
csendes tag
válasz
fbeni91 #35718 üzenetére
A képekfelett ott egy file, ha letöltöd ott van h milzen alaplap, csipkészlet stb, és proci is, ami 2,2 Ghz-es AMD Athlon 5000, mielött nekifognék állitani kérlek nézd meg a filet, mert ott irja h a procim 0,95 - 1,4 v között az optimális, tehát várom a válaszokat!
Mindenképp nézétek át a képeket kérlek, azért raktam be hogy lássátok a jelenlegi beállitásokat/ lehetőségeket, és meg tudjátok mondani hogy mihez nyuljak, hogy átállithassam... pl a Vcore-t mivel? VID vagy melyik? A képekre ráviszitek az egeret kiirja h melzik kép mire vonatkozik.
Előre is köszi!
Üdv Csabex
-
CsabexJ
csendes tag
Hello!
Igaz, hogy én nem tuning-ot akarok, de a témával kapcsolatos dologgal írok. Először is olvasgattam a hozászolások között és több olyan hozzászólás volt ami megegyezik az én problémámmal.
Mielőtt belevágnék, azt leírom, hogy nem vagyok kezdő csak ezen a téren kicsit elvesztem. Tehát magyar nyelvű magyarázatot kérek. Azért ebbe a témába írom, mert szerintem minden jel arra mutat, hogy a BIOS nem állította be megfelelően a processzor-memória órajelét-feszültségét és ez valószínűleg ínstabilizálást okoz. Abból vontam le a következtetést, hogy Windows 7 alatt kék-halál jelentkezik (betöltésnél, 1-2 óra vagy akár több óra működés után)és utána újra indul. Amikor elindul és betölti a gép paraméterit (BIOS név, alaplaptípus, BIOS verzió, memória, stb.) kiírja a következő üzenetet:
"Warning! Now System is in Safe Mode.
Please re-setting CPU Frequency in the CMOS setup"Miután nem tudom programhoz kötni a kék-halált, az indulásnál is vacakol, sokszor kell jumper-hez nyúlnom, hogy be tudjam kapcsolni, a BIOS, és a Core-Temp szerint sem haladja meg a kritikus hőfokot, a hűtőbordán sem érzek magasabb hőt, az alaplap is új (Bár ez nem zárja ki az érzékelők hibáját), a fentiek alapján csak erre tudok gondolni!
Első ízben megkérdezném, hogy lehet-e olyan hogy a VID 1,0750 és 1,300 között ingadozik, és a proci is 803,69 Mhz és 2200 között ugrál magonként. Szerintetek ez mennyire normális jelenség?
Továbbá linkelem az everest által betöltött teljes információt a gépemről, és megkérnék valakit arra, hogy tekintse meg és ha hibát lát benne, akkor segítsen nekem beállítani az optimális, stabil értékeket. Ehhez mellékelek pár képet a BIOS azon részeiről ahol beállítható a frekvencia, szorzók, feszültségek! ha valamit mégis kihagytam arról szóljatok és adom azt is.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdvözlettel Csabex!
Linkek:
Everest: http://data.hu/get/5044516/Report.htmÉs a Core-Temp Képe, bár nem értem azt hogy ez miért lássa Phenom II procinak mikor az enyém Athlon 5000-es!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- GTA VI
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest