- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixta78
senior tag
Sziasztok!
Van egy régi Gigabyte z77ds3h + i5 2500K jelenleg az alap 3,3(turbo3,7) GHz- en megy. Van egy nagy torony hűtő (Arctic Cool) rajta. Ezt szeretnén 4GHz fölé vinni. Elég a szorzót emelni, minden megy automatikusan vele, vagy a CPU feszt is emelnem kell? És melyik értéket? -
pixta78
senior tag
Lejárt a szerk.
Van mód a tartalék uefi felül írására?
Lehet, hogy megoldódna a dolog. Az alap firmware (ami a tartalék is)ugyanis IDE módban látja az AHCI-s ssd-t amin a rendszer van, lehet, hogy nem esne össze ha felül csapnám valahogy. -
pixta78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #45201 üzenetére
Rebootnál semmi gond, bootnál sem mindig jön. Sajnos néha az a vége,hogy a Windows beadja a kulcsot😨 repair majd go....
-
pixta78
senior tag
Sziaszok!
Megint előjött a boot loop..:-(
Gigabyte Z77+2500k + 2x4gb kingston hiperx
Alap állapotban nincs baj, csak ha húzom a procit.
Adtam neki 4,2Ghz-t, majd egy pár hét múlva indításnál az alap UEFI jött be szöveg nélkül, majd újraindul és megint..... Ezen átléptem egy Ultrafast boottal, azt gondoltam megoldódott, hát nem.
Ma megint loopolt..
Csak indításnál hasal el, a teszteken és játékokban nem.
Memóriákat külön külön mind a 4 slotban is próbáltam, alap feszkón de semmi javulás.
Ha a Ram órajelét vissza állítottam 1333MHZ-re így kicsit ritkábban jön elő.Minden AUTO beállításon Van.
CMOS-t cseréltemÖtlete van valkinek?
-
pixta78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #45080 üzenetére
Először Ultra Fast-ra állítottam, ilyenkor viszont az USB sem megy így csak Cmos resettel tudtam ismét a Biosba lépni....
-
pixta78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #45054 üzenetére
A biosban találtam egy Fast boot opciót, úgy tűnik ez átlépi az ominózus pontot. A 10.-ik start is rendben lezajlott!!! :-)
-
pixta78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #45054 üzenetére
Kössz!:-)
-
pixta78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #45051 üzenetére
Mi az a pll?
-
pixta78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #45043 üzenetére
Sajnos nem segitett a cmos csere ahogy sejtettem. Memóriákat átraktam másik slotba, ez sem. Vajon az "alvó álapot" - igy minden ok - megoldás lehet hosszú távon?
-
pixta78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #45043 üzenetére
Kössz, jó ötlet, megpróbálom.Bár, ha nincs húzva nem produkálja a problémát, r-go nem értem miért oldaná meg.....
-
pixta78
senior tag
Sziasztok!
Gigabyte z77ds3h + 2500k + 2*4gb kingstone blue kit + gtx680 a konfig,
F11a bios-szal és Arctic cool hűtéssel ellátott régi gépet szeretnék húzni.
Na most az a helyzet, hogy a bios(dual uefi)ban minden auto-n van, a szorzót állitva 4,2 Ghz-en is remekül megy, terhelés - bf1 -alatt is több órán át.
Ha újra indítom akkor feláll a rendszer, ha kikapcsolom és valamikor be, akkor bootloop és az eredeti biost tölti be. Ekkor áramtalanítás, pár perc és talán elindul. Ha nem akkor újra firmware update.....:-(
Ha csak mondjuk 3,7 Ghz-re emelem akkor is ez a vége. A ramot lentebb állítottam az alap órajelnél de semmi.
Próbáljak másik slot-ot?
Segítsetek légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest