Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
"nálad okosabb" ezt köszönöm nem kérném. Mindazonáltal azon a részen átsiklottam, hogy gyári hűtő van rajta. Az kb. arra jó, hogy alapon ketyegjen a gép. Ha meg húzni kellene, akkor gondolom nem alapra kellene. Tapasztalatot pedig nem írok, mert nem vagyok elég okos, illetve tapasztalt.
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy van egy Asus B85 Pro Gamer lapom és szeretném a szorzót maxra emelni. I3 4330 a proci...tudom, hogy meg lehet csinálni, csak pontosan mit állítsak azt felejtettem el...Köszönöm, ha valaki segít! Később lewsz bele erősebb proci, de most ezzel kell élnem egy kis ideig...
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Ma vettem 2db 2500K procit....Batch kódja: L150B330...van valakinek infója,mennyit mehetnek ezek maxon? Köszi!
-
polgi803
őstag
Kellemes Ünnepeket fórumtársak!
HGyu!
MW3-on is jáccol?Ha igen,felvehetlek steam-re?
-
polgi803
őstag
Szia HGyu!
Megvan az 5 GHZ!!!
Ezzel részemről vége a próbálkozásnak...ennyit akartam csak megörökíteni...
http://kepfeltoltes.hu/view/111218/5Ghz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
polgi803
őstag
válasz
04ahgy #33091 üzenetére
Azzal nem nagyon foglalkoztam ki mit írt,ellentétben veled,mert neked figyelned kellett
Igyekeztem figyelni és megérteni a dolgokat amit írtál és azt beállítani amit mondtál mert nekem fogalmam se volt,hogy mit hogyan kell,ezért evidens volt,hogy azt tegyem amit te mondtál...na mind1...nekem az a fontos hogy az 5 Ghz álomhatárt elérjem,ha csak egy print screen elejéig is
Remélem sikerül!
-
polgi803
őstag
-
polgi803
őstag
Én el tudnám érni az 5 Ghz-et a mellékelt ábrák szerint,amit előzőleg feltettem?Mert 1.35V mellett sem melegedett nagyon a proci...vagy mi a véleményed?
-
polgi803
őstag
http://kepfeltoltes.hu/view/111217/4.8ghz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111217/4.9Ghz_www.kepfeltoltes.hu_.jpgRemélem meg tudod nézni...
-
polgi803
őstag
HGyu!
Volt egy kis időm és megláttam a max határát a procinak...4.9-et még bírta,de az 5Ghz-et már nem...mentettem képet print screen-nel,de nem tudom valamiért feltölteni,de azért valahogy megprobálom felrakni...valamit bénázik az internet kapcsolat miatt mikor feltöltené a képeket...egy 4.8 és egy 4.9-es is van...Egy jobb alaplapban többet is mehetne?
-
polgi803
őstag
CPU-z-be ugrál a sebesség 4.2 és 1.6 GHz között...a szorzó meg 42 és 16x-os között...
-
polgi803
őstag
válasz
04ahgy #33015 üzenetére
van egy olyan az advanced-ben,hogy CPU ratio...ott lehet felvinni...felette viszont van egy olyan szöveg,hogy CPU ratio range 16-36....de fel tudtam nyomni 42-re a CPU raiot-t...maradjon akkor 42-ön?És ha a magokat emelgetem,akkor minden alkalommal ezt is vigyem feljebb vele együtt gondolom...
-
polgi803
őstag
Még 1 kérdés...van egy olyan rublika is,hogy BLCK/PCIE frequency...ez 100.0-n van...ezt kell bántanom?Most mind a 4 mag 42x-esen van...Ahogy elnéztem 3.4 Ghz-en megy...valamit nem jól csináltam?
-
polgi803
őstag
Még valami...ki tudom választani,hogy hány magot terheljek külön,külön...én kettőt terhelek 40x-esen...a Linx-alatt nem hibázott és a magok max 55 fokra melegedtek... akkor mehet feljebb?És hol kell látnom mennyi az aktuális proc sebesség?
-
polgi803
őstag
Szia HGyu!
Írom a BIOS menüben lévő adatokat:
Ai Overclock Tuner Auto
Turbo ratio Auto
Internal PLL Overvoltage Auto
Memory Frequency Auto
EPU power saving mode Enable
EPU setting AutoLoad line calibration Auto
VRM frequency Auto
VRM spread spectrum Disable
Phase control Standard
Duty control T.probe
Cpu current capability 100%CPU voltage 1.096V Offset mode
offset mode sign +
CPU offset voltage Auto
DRAM voltage 1.5V Auto
VCCSA voltage 0.925V Auto
VCCIO voltage 1.000V Auto
CPU PLL voltage 1.793V Auto
PCH voltage 1.000V Auto
CPU spread spectrum Autogondolom ezeket kell majd állítgatni...
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Sgítséget szeretnék kérni az ügyben,hogy a procimat megnézzem,mit bír.Kaptam nem rég egy táblázatot és azon azokat a procikat is tesztelték ami az én procim kódja is.A nagy átlag 5 Ghz volt és szeretném megnézni,hogy 4.8-at tudna-e az enyém.Nem tuningoltam még soha,ezért kérnék segítséget szájbarágósan,hogy milyen progikat tölcsek le a teszteléshez,meg mit állítgassak,milyen adatokat figyeljek stb.BIG THX,ha segít valaki hozzáértő!
-
polgi803
őstag
Darálow
Azt szeretném megkérdezni,hogy egy 450W-os Coolink táppal lehet tuningolni,vagy nem biztonságos az sem?
-
polgi803
őstag
Szia!
Azt szeretném megkérdezni,hogy egy E8200-est gyári hűtövel fel lehet piszkálni 3 Ghz körülre?Tovább nem akarnám...Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest