Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Ha az órajel sokat számít, akkor biztosan, mert ha mondjuk veszel egy jól tuningolható E5800-at ami alapból 3,2 GHz és azt megrántod, lehet közel lennél a 4+GHz-hez is.
Még talán az 1066-os procival is jobban járnál ha magasabb az órajel, mert még tudsz rajta húzni.
Ha játékra kell, akkor talán a legjobban jársz az említett Xeon procival, persze ahol 2+magot is igényelne a játék.
Igaz csak 3GHz lenne, de az négy magon is meglenne.
Persze ha ennyit beleölnél még abba a rendszerbe.1333FSB vs 800FSB
Igaz nem a legjobb összehasonlító oldal, de pl. én 3,3 GHz-es E5200-ról váltottam E8500-ra a több L2 miatt, és bődületes csalódás volt.
[link]
[link] -
kriszbon
őstag
Szia!
Elég rossz választás integrált VGA vezérlős lapba alacsony órajelű procit venni aminek 1333 az FSB.
Csak mert kb. ennyit tudnak ezek a lapok, tehát 330-340MHz FSB és kész végük is szokott lenni.
Persze van pár kivétel, de a többség ilyen.
Ilyen FSB-s prociból szerintem minél magasabb órajelűt érdemes csak beletenni, vagy egy 4 magos 3 GHz-es Xeont-t.
Picit tudsz rajta emelni, ha nem fix 100-ra rakod a PCI-e frekit(105-107), de az nem mindig egészséges dolog.
Ezek a lapok 800 FSB-s procikhoz még elmentek tuningra, de a többihez már nem annyira jók.Mod: A ramot nem értem miért osztottad vissza előtte, mikor 1333-as?
-
kriszbon
őstag
válasz
Valdez #44290 üzenetére
Nem leszólni akartam a procidat, csak nem igazán értettem hogy miért a kártyát nyaggatod a nagyobb teljesítményért.
Néztem a Ph-s tesztet 380x kártyáról, és ott 9-14% volt a max tuning amit tudott stabilan az a kártya.
Ha fesz emelés nélkül tud a tied annyit pluszba, akkor én a helyedben nem piszkálnám +fesz emeléssel (lehet pont az nem tetszik neki).
Én sem ismerem a mostani kártyákat, de lehet van benne védelem, és az kapcsolja le a kártyát, nem pedig csontra fagy mint a többi.
Ha a táp nem bírná, akkor meg annak kellene lekapcsolnia ha jól gondolom, a +2 tápcsati meg azért van a kártyán, hogy kiszolgálja krafttal, mivel a laptól nem kap eleget. -
kriszbon
őstag
válasz
Valdez #44286 üzenetére
Nézd szerintem ha a lap nem bírná, akkor nem csak a VGA kapcsolna le, persze ki tudja, lehet nem így van.
Az itt a fórumon olvasottak alapján írom a következőt, hogy szerintem inkább a procid kevés a kártyához, inkább azzal kellene valamit csinálni, nem a VGA-t kínozni.
Persze tévedhetek is, de néztem most hirtelen összehasonlító oldalt, és még egy i3 is hoz annyit mint a te procid, sőt láttam hogy azonos órajelen a Xeon E5460 is tud annyit, amihez ha húzva van 4 GHz+ fölé, akkor ajánlanak 7850 esetleg 7870-es kártyát.
De AMD vonalon nem tudom milyenek ezek a procik(intelt sem nagyon mostanában) így csak jön valaki aki tud okosabbat mondani mint én. -
kriszbon
őstag
válasz
Valdez #44283 üzenetére
Szia!
Szerintem a kártya nem bírja a tuningot és azért kapcsol le, mert ha a lap végett lenne, akkor az egész gép lekapcsolna.
Ne adj neki +feszt, csak amit anélkül is tudna maximum, nem hiszem hogy sokat nyersz vele ha még tovább húzod.
Én inkább a procit cibálnám meg ha jobb eredményt szeretnék elérni. -
kriszbon
őstag
válasz
Zsírkrétamen #44258 üzenetére
Ahaa értem, de láttam hogy beállítottad az optimized OC-t 4GHz-re, ott bedobta a 40-es szorzót az összes magra.
Az most neked miért nem felel meg?
Csak mert gondolom ha akkor elmented, az összes magot 4GHz-en indítaná(próbáltad).Egyébként az én procimban nincs Turbo boost, de ha kikapcsolom biosban, akkor nem megy a tuning rendesen(elég érdekes ez is).
-
kriszbon
őstag
válasz
Zsírkrétamen #44256 üzenetére
Bocs de nem egészen értem hogy miket is állítgatsz te a biosban, főleg megnézve a videódat.
Nem derül ki belőle semmi, csak az látható hogy állandóan állítgatod a dolgokat, de egy beállítás után sem láttam hogy mentetted volna amit állítottál.
Most hogy is van ez? -
kriszbon
őstag
válasz
steeweegee #44142 üzenetére
Lehet írtad már és én nem vettem észre, de milyen hűtőt használsz hozzá?
Esetleg nem ártana kicsit jobbat beszerezni, vagy a ház szellőzésén javítani. -
kriszbon
őstag
válasz
steeweegee #44116 üzenetére
Szia!
Visszább 2 hozzászólással van 3 link is ahol találhatók leírások, amik nagy általánosságban használhatóak, mert amúgy minden lap+proci tuningja más.Azért szerintem felteheted a kérdésed a procid topikjában is, mert ott elég sok embernek az van [link].
-
kriszbon
őstag
válasz
LordDante #44102 üzenetére
Nos elég sokféle hűtő van, és kinek mi tetszik, mit enged meg a keret, mire is szeretné.
Azt tanácsolom, hogy [Itt] írd le másold át mit is szeretnél, milyen alkatrészeid vannak, mennyit szánsz rá, és szerintem ott sokkal jobban tudnak segíteni neked.Mod. Azért előtte ott is olvasd el az 1 hozzászólást(vagy is összefoglalót nyisd ki), mert elég sok infót tartalmaz az is.
-
kriszbon
őstag
-
kriszbon
őstag
válasz
Martin97 #44083 üzenetére
"Néhányszor próbál a lap elindulni az adott órajelen, aztán visszaállítja magát alapra, és mehet újra a móka. Nem kell kikapcsolni hozzá a tápot."
Ez azért nem mindig igaz, mert utóbbi időben vagy 2 is volt nálam, ami az istenért nem állt alapra, csak ha a táppal is szórakoztam(ebből az okból írtam).
Sőt a mostani lapom sem teszi ezt sajnálatos módon. -
kriszbon
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #44080 üzenetére
Az egyáltalán nem nevezhető rossz eredménynek akkora feszültségen.
Sajnos igen, a tuninghoz többségében extra fesz kell, ami extra hőtermeléssel is jár, de ha tudod rendesen hűteni nem lesz vele gond.
Amúgy intel honlapján megnézheted hogy mekkora fesz is adható neki, vagy is annyin is üzemelhetnek ezek a procik [link].Mod. (#44081) Adj neki több feszt, amíg be nem tölt rendesen a Win.
Stornó, most olvasom a Bios sem megy, így valóban marad a clrmos.
Esetleg próbáld kikapcsolni közben a tápot párszor mikor fagyi van, mert néhány bios úgy is visszaáll alapra(egy próbát megérhet). -
kriszbon
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #44065 üzenetére
Esetleg nem ártana átnézni a 1-es hozzászólást, mert ott is vannak hasznos tanácsok.
Na meg lehet keresgélni [Cikkeket] tuningról, amik szintén sokat segíthetnek. -
kriszbon
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #44059 üzenetére
Nos intel szerint 72,4 fok még nem okoz semmi gondot [link].
Tehát tartósan ez felett ne üzemeltesd szerintem, egyébként ezek a tesztprogramok sokkal jobban leterhelik a procit, mint a valós alkalmazások.
Monitorozd játékok alatt, és akkor láthatod mennyi is a hőfok akkor. -
kriszbon
őstag
-
kriszbon
őstag
Nem tudom milyen Fsp tápokkal próbáltad, mert az enyémet még a 300-as Pnf is elviszi simán(2x+12V/2x16A) amit terhelhetsz 264W-ig. A 350-est ami most van benne, azt meg 300W-ig lehet a 2x+12V-os ágat.
Igaz a mai Fsp tápoknál sokszor látok 10-15A közötti ágankénti terhelhetőséget, ami már nem biztos hogy elég. Ezeknél a másik rész erősebb már, amire nem hiszem hogy szükség van annyira mint az erős +12V-ra. -
kriszbon
őstag
válasz
CsiguszMaxim #19908 üzenetére
Az F8 bioszt írja az 5200-as M0-ás procihoz, az 5300-as R0-ás procihoz F9 kell.
Lehet hogy a te procid is R0-ás már(Cpu-z mutatja) és ebből adódik a probléma.
Tedd fel az F9-es bioszt, hátha segít. -
kriszbon
őstag
válasz
Don Sajtos #19260 üzenetére
Ha van rá keret akkor vehetsz azt is az esetleges későbbi fejlesztésekre gondolva, de a jelenlegi konfigodhoz simán elég a 400-as is.
A tápon soha nem szabad spórolni mert nagyon sokat számít hogy megbízható vagy sem, és hogy tudja is azt ami rá van írva.
Mod: Na látod már élénkül/bővül is a kínálat. -
kriszbon
őstag
válasz
Don Sajtos #19258 üzenetére
Nah egyik jobb mint a másik, ajtókitámasztót cserélni ipari hulladékra.
Vegyél legalább egy 400-as FSP tápot [link], de biztos ajánlanak még más típust is. -
kriszbon
őstag
válasz
darál0w #19180 üzenetére
Jah igen, de még annak is elég gyenge, mert azért bonyolultabb dolog ez.
Ahogy észrevettem ő is attól tart (mint sokan még) hogy ez a funkció a teljesítmény/tuning rovására megy, pedig ez nem így van. Igaz hogy túl sokat nem hoz a konyhára spórolásban meg hőfokban, de az is valami ha ingyen van.
Néztem az enyémet így is meg amúgy is és semmivel sem tud többet ha ki van kapcsolva.
Igaz olvastam néha olyant hogy néhány lapnál nem annyira megy a tuning ezzel a funkcióval, de ezt nem láttam bizonyítottnak hogy ez végett lett volna.
Na abbahagyom az OFF szövegelést már. -
kriszbon
őstag
válasz
lajosx #19177 üzenetére
Nehogy sértésnek vedd amit most írok, de ahogy figyeltem itt a párbeszédet, nem igen érted hogy ez a takarékossági funkció hogyan is működik(én se annyira).
Ha be van kapcsolva akkor leveszi a szorzót(ha nincs +fesz állítva akkor azt is), de csak abban az esetben ha nincs terhelve a proci. Ha terhelést kap a proci, abban a pillanatban rendelkezésre áll az a sebesség/erő ami be van állítva tuningnál(és nincs késés).
Néha akkor is felváltogat ha a háttérben valami progi ügyködik, és úgy érzékeli hogy esetleg kevés az amire levette.
Azt te nem fogod észrevenni a sebességen, hogy visszavette a szorzót, mert akkor annyi is elég, de ha nem elég, akkor.... folytassam?
Ez nem teljes és pontos leírás, csak úgy nagyjából. -
kriszbon
őstag
válasz
darál0w #18985 üzenetére
Hmm na pont 9 előtt jártam itt, meg 13:xx mikor tipliznem kellet, így a kérésed nem volt teljesíthető. A másik meg, hogy nem értek én annyira a tuning elmagyarázásához mint te. Na meg a tuninghoz se ha Asus lapról van szó, mert utoljára Prescottot huzigáltam csak benne. Megtisztelő a felkérés, de inkább meghagyom neked, mivel már nagy gyakorlatod van benne.
-
-
kriszbon
őstag
Mondjuk én ájemdé tuninghoz nem értek, de az a hűtő szerintem nem fog gátolni benne.
Valamennyi tuningot azért a gyári hűtők is bírnak, főleg ha nincs fesz emelés vagy csak nagyon kevés. Legfeljebb hangosabb lesz a hűtő, de kipóbálni hogy megy-e tuning ahhoz azért elég és akkor már érdemes hozzá venni jó hűtőt 24/7 beállításra. -
kriszbon
őstag
válasz
Szlopa #18907 üzenetére
Ha beleszólhatok én is, akkor azt mondom hogy nem sokat profitálsz már belőle, ha még tovább húzod. Eddíg is talán annyit vehettél észre a húzásból hogy kicsit gördülékenyebben megy a játék. Nem biztos hogy az Fps sokat nő.
Mondom ezt egy 3GHz-es Prescott után, amivel 3.5-ön is kb úgy futott a játék mint 3.8-on.
Egymagos procit az egekbe kellene húzni hogy annyit tudjon mint egy alap 2 magos.
(#18909) darál0w: Méghogy Vga limit vicces.
A másik ügyedhez meg borsót küldjek? -
kriszbon
őstag
válasz
darál0w #18821 üzenetére
Ez természetes, persze hogy azt lövöm be bioszba amit tartósan használni akarok.
De ha még kell pár 100MHz akkor már nem mászok le érte a bioszba, hanem ezzel beállítom majd ki is lövöm a progit. A következő indításnál meg az alapnak beállított értékek maradnak. De ezt te is tudod, kár koptatnom a billt. -
kriszbon
őstag
Hmm nézem hogy sok tuningolgató emberkének Giga lapja van, és mindíg lemásznak a bioszba ha egyet állítanak valamin, aztán meg izgulnak hogy beindul, vagy nem.
Ja tudom már ET hazatelefonált és már érte jöttek, így nem elérhető. -
kriszbon
őstag
válasz
darál0w #18663 üzenetére
Igen tudom, szoktam olvasni és most valahogy nem tudtam ellenállni a kísértésnak, hogy ne szóljak már bele én is.
Amúgy szoktam figyelni hogy miket ténykedsz ezekben a topikokban, és nem tartottam értelmét hogy közbekotyogjak, mert elég türelmesen és még jól is csinálod.
Én meg annál lustább vagyok hogy ennyit okítsak valakiket.
Ha valaki sokszor venné a fáradságot hogy visszaolvas pár oldalt, már nem is kellene kérdeznie szerintem. -
kriszbon
őstag
válasz
knorbert1992 #18659 üzenetére
Te ezekhez a procikhoz tényleg nem értesz, mert van amelyiknek gyárilag is 1.3V felett van Vid feszültsége--->VID Voltage Range--->0.8500V-1.3625V.
Mod: enemy107: 3.5GHz--->1.325V-on. -
kriszbon
őstag
válasz
darál0w #14796 üzenetére
Fúúú mindkét fronton árúló vagy, én saját célra Ájemdé procit nem vennék az biztos(vga más tészta). Az első és utolsó Amd procim amit használtam is egy 286-os 16MHz-es volt.
Viszont eladásra(ha ez elmegy) lehet bevállalok egyet (ami itt volt cikk a skót ajánlat címmel).
Majd azért a teszteket megnézem én is. -
kriszbon
őstag
válasz
darál0w #14794 üzenetére
Ááá nem magamnak lesz, főleg így hogy 3.5 felett már nagyon kéri a feszt(pedig gondolkodtam a cserén mielőtt megjött). Fogyasztásra meg kb ott van ennyin mint az 5200-as. Pont úgy viselkedik mint az hogy ettől kezdve nagyon kellene a fesz neki, mert 1.36v-on még nem stabil 3.8Ghz-en. Mondjuk nem is igen melegszik mert 53 fok csak. Ja a Vid az nagyon magas 1.275v.
Megy el mert kell egy kis lé, így vettem lapot is G-S2L na meg lett egy ház ratyi táppal, mert ram/Vga/winyó/Dvd volt. Vga választék most van Galaxy 8600GT, Sapphire 2600XT, Sapphire 4670 GDDR4 még nem döntöttem mit tartok meg.
Mire cseréltél most? -
kriszbon
őstag
Halihó! Nekem is segít valaki hogy mit csináljak az E3300-as procimmal hogy alapfesszel ne csak 3.5-öt menjen? Má megint belenyúltam a sz@rba mint az 5200-as procimmal, mert ez is egy fostalicska.
Mod. Csak költői beszólás volt! -
kriszbon
őstag
válasz
KAMELOT #13743 üzenetére
Nos van aki csak hobbiból, és van aki azért hogy tesztekben jobb eredmény érjenek el.
A többiek meg azért hogy játékok alatt jobban teljesítsen a gép(több Fps legyen). A ramokat ha jól utána olvasol nem is igen húzzák, mert hétköznapi használatban nem igen veszed észre(kivétel ugye a minél nagyobb teszt eredmény elérése), de néha a proci húzással jön az is vele.
A 4GB vs 8GB ramtól nem lesz gyorsabb a géped(kivéve ha speciális progikat használsz).
A te procid alapon az én kártyámhoz, vagy ne adj isten jóval erősebbhez harmatgyenge, de még a te kártyádhoz sem ártana a 3GHz hogy szebben muzsikáljon vele! -
kriszbon
őstag
darál0w: Én is figyelem már a ténykedésed régóta, és le a kalappal a türelmed/kitartásod előtt, mert hát őőő......!
Na csak ennyit neked!
-
kriszbon
őstag
válasz
gabber9511 #12424 üzenetére
Kattints csak rá a nevemre, és ott is láthatsz valamit.
Azzal a hűtővel simán mehet a tuning, és a 3.3 az lehet hogy alapfesszel is megy, csak úgy hogy az Fsb-t növeled. A ramokat visszaosztod előtte, a Pci-e frekit 100-on fixálod. -
kriszbon
őstag
válasz
mbencem #10966 üzenetére
Ahhoz hogy használni tudd a progit meg kell nézned hogy a lapodon milyen Clock generátor chip van. Mutatok egy lapot hogy kb hol találod [link] sajnos nagyobb képet hirtelen nem találtam, de ahol pirossal bekarikáztam, valószínü hogy az lesz. Nézd meg mi van ráírva (ICSxxxxx, RTMxxxxx, SLGxxxxx, CVxxxx, CYxxxxx Wxxxx) az x-ek nem pontosan jelzik hogy utána annyi a szám/betü. Azt leírod és mikor indítod a progit, abban a listábol kiválasztod azt amit leírtál (ha benne van) és akkor nyomod a GetFsb-t, utána a skálán annyit állítasz fel amennyit gondoltál , és SetFsb (csak kicsi lépésekben ha nem tudod mennyit bír) Ha biosban nem tudod fixálni a Pci-e/Pci frekit akkor ha jól emlékszem ez 100/33-on tartja. Ha nincs a listába a chip száma, akkor cumi
Mod: Piloss Az a memória feszültsége ami emelkedett, gondolom biosban Auton van és az meg tuningnál mikor a ram freki is megy fel, akkor több feszt ad neki. De szerintem nem azért nem tudod húzni! -
kriszbon
őstag
válasz
Piloss #10826 üzenetére
Ami a normalnál szerepel alul, az a te procid gyári VID értéke. Tehát akkora feszre van beállítva gyárilag. Elméletileg annyi kell neki a stabil működéshez, de sok proci beéri kevesebbel is (kivétel tuning). Normálon biztos hogy megemeli a feszt (Cpu-z megnéz)? A tiednél van Auto is, vagy csak a normál. Ha emeli normálon akkor állítsd be a gyári VID értékre.
-
kriszbon
őstag
Ha ezt a sok hsz-t nem egymásnak írkáltátok volna, hanem neki próbáltatok volna segíteni akkor már sokkal előrébb lenne a tuning kérdésben(kár hogy ájemdé vonalhoz nem értek sokat)
De így szerintem teljesen elvettétek a kedvét nem csak a tuningtól, de még a kérdezéstől is!
-
kriszbon
őstag
Az északi hid az NB, és ha annak adsz plusz feszt akkor csak óvatosan szabad, mert abban van az integrált Vga vezérlő is. A + fesztől sokkal jobban melegszik és a hűtésre oda kell figyelni ennél is meg a procinál is! Lehet még adni feszt a VTT-nek is(Fsb-nek) ezt is csak óvatosan. Amit linkeltél manualt a 34. oldalon, ott írja a feszültségeket! Szerintem tanulmányozd át.
Mod: Az meg hogy másnak megy egy 3 gigás proci 3.8-at, az nem törvényszerű, hogy a tied is fog annyit menni(nem is mehet mivel a tied csak 2.8-as)! Nekem is volt 3 gigás és ment 3.8-at de elég sok fesz kellett neki a 4-et nem tudtam elérni értelmes fesszel.Stabil mindennapi használatra (3.65)ugyan akkora Fsb-vel ment mint a tied!
-
kriszbon
őstag
A másodiknál most gyorsabb a ram, viszont ha emeled a procinak az Fsb-t tovább, a ramok már nem hiszem hogy mennek többet. Ha a másikra állítod, akkor kellene hogy tudd még növelni az Fsb-t. Ha nem megy akkor a proci nem bírja már, és fesz kellene neki, meg esetleg a NB-nek is.
Mod: Az aránnyal meg ne foglalkozz, mert hidd már el hogy minimális a különbség! -
kriszbon
őstag
Hát ha Auto beállításon hagyod és nem teszed Manualra akkor nem is tudod állítani!
3.4.2 Chipset Configuration
DRAM Frequency: Auto beállításon van? Ha igen rakd manualra és vedd visszább hogy nagyobb Fsb-t tudj adni a procinak, mert már a ramok nem bírják! Szerintem most 400-on van, tedd 333-ra! -
kriszbon
őstag
Aztán minek szeretnél 1 magos procit csinálni belőle
Én 1 módszert ismerek amivel 1 adott proginál be lehet állítani, hogy hány magot használjon. Win feladatkezelö-folyamatok-jobb klikk a kiválasztott progin-affinitás beállítása. Biztos van más is de én ezt ismerem csak
-
kriszbon
őstag
"és az összes energia takarékos, hőcsökkentős opciót kikapcsoltad." Ezeket a funkciókat miért akarják sokan kikapcsolni/tatni
Mikor egyáltalán nem zavar be a tuningba, ha húzva van a proci akkor is visszaveszi az órajelet idle alatt(spórol kicsit meg nem melegszik annyira), A "hőcsökkentés" meg azért van, hogy ha túlmelegszik a proci akkor visszavegye az órajelet/feszt hogy védje a procit!
-
kriszbon
őstag
-
kriszbon
őstag
válasz
spike093 #9516 üzenetére
Ahhoz szét kell szedned az egészet gondolom én. Először leszeded a progit majd megnézed hogy milyen Clock Gen. chipeket támogat, és megkeresed az alaplapon,(ha találsz egyáltalán megegyezőt). Én sok reményt nem fűznék hozzá!
Mod.: bognar110 Kékhalál általában a ramok végett van. Lehet hogy vissza kellene osztani őket. -
kriszbon
őstag
Azt a progit tedd Off-ba, mert ha tuningolsz akkor nem jó ha fut, és ne is induljon a winnel együtt, mert a feszt is visszaveszi ha aktív, és ez nem jó tuningnál. A proci fogyasztást akkor is mutatja. A C1E és EIST funkciót viszont biosban nyugodtan bekapcsolhatod, mert az nem zavar be a tuningba, az órajelet viszont csökkenti ha nem kell neki annyi, így azzal is spórolsz, meg nem melegszik a proci annyira!
Mod: Link gomb és (Így) -
-
kriszbon
őstag
válasz
Levi123 #9017 üzenetére
Mint ahogy a többiek is írták, az a neve, de felesleges kikapcsolnod, mert egyáltalán nem okoz gondot(nálam biztos hogy nem) ha tuningolod, akkor sem! Én 3.3-on járatom 24/7-be, de 3.5-öt is megy még egy kis + fesszel(meg még többet is még, ha tovább adom neki a feszt), és akkor is működik rendesen ez a funkció! Ha nem kell annyi neki, akkor visszaveszi a felére a frekit
-
kriszbon
őstag
Előtte írtad hogy a hűtőt nem szereltétek fel, itt a bordára gondolsz
Mert ha az nincs rajta akkor én nem adnák neki +feszt! Egyébként ha tényleg a bordáról van szó, akkor miért lenne sokkal hangosabb a géped? Ha emeled az Fsb-t, emelkedik a ram órajele is, mert összefügg, és ha nem bírja már, akkor vissza kell osztani!
-
kriszbon
őstag
lipi67: Na kipihented magad te kis gonoszkodó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest