- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Na kicsit játszogattam BIOS-ban. 4 Ghz-n 1.15V-al már nem hozza be a Windows-t viszont eggyel nagyobb fesszel már igen. 9x444 szórzó az oké? RAM-ok így 1066-on mennek, ami az alap. Eddig 800-on használtam ha a proci 3-on volt, én hülye.
Szóval egy olyan állapotot kéne megfogni, amivel elindul és nem pusztul le játék alatt. Ezeket a fesz variálásokat nagyon nem értem. Hogy kevesebb hő legyen kisebb fesz kell ha jól értem. Viszont a tuning miatt kell extra fesz. Szóval egy olyan értéket keresünk, aminél Win indul. 4 Ghz proci, RAM-ok max órajelen és nem fő le szóval stressz alatt olyan 75 fok max, de inkább kevesebb. Ezek a feszek tényleg nem tiszták minek mennyit és miért is kell adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Projektor topic
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest