- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tomdriver
üzenetére
Még ajánlom a HWMonitort, az kiír mindenféle infót, minimumot is, maxot is, na meg a jelenlegit. Azóta visszavettem a procit, nem akarom 90°C felett izzasztani. Majd megpróbálok valami hűtést szerezni, mert nem akarom rondán (sufnitiningosan) hagyni a gépet, meg akkor mehet rendesen, nem kell féli attól, hogy elszáll, vagy valami.
-
RetepNyaraB
veterán
-
törölt tag
válasz
Tomdriver
üzenetére
Nálam majdnem ugyan ilyen a bios. Én az előre megadott értékekre építettem, így értem el a 1,475V 5GHz CPU + 1086MHz APU-t. Mindenféle turbó módot, túlmelegedésre visszagyengítést levettem, lett is eredménye, fél óra (FarCry3) után 90°C-t is elérte. Próbáld te is az előre állított alapján csinálni, jól kihúzod, majd ha lehet, vegyél vissza az áramból, hogy ne kapjon feleslegbe túl sokat.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Tomdriver
üzenetére
szia, ugyan az ivy-khoz mar nem ertek, de itt biztosan nem a vcore a hibas. Az Axtut deaktivald teljesen (le is törölheted akar), mert mindig bekavar az energiamenedzsmentbe es tuningolni sem lehet belöle rendesen, mivel fontos ertekek nem alltihatok benne. Mindenkepp kapcsold ki.
A PLL 1,832 gyarilag ilyen magas, vagy hasra ütöttel? Utobbi esetben biztos, hogy sok. Föleg, mert akkor viszont a VTT nagyon alacsony

A Ram feszt sem kelll emelni, ha alapsebessegen fut (söt).
Hogy nez ki az advanced menü? C state-ek? Csak a C1 legyen aktiv.
TDP-t ki lehet tolni akar maxra, ugysem fög többet enni, mint amennyi kell neki epp.
LLC nagyon fontos lehet, en habozas nelkül 1-re tennem (legerösebb vezerles). Na ezt pl. nem latja az Axtu.
Offset power saving mode off.
Internal PLL lehet enabled ilyen tuningnal mar (ha a disabled sehogy se megy).A pontos offset ertekre nem tudok mit mondani; tuningot ugy lezd az ember, hogy kiteszteli alapsebessegen a legoptimalisabb beallitast es onnan maszik felfele. Altalanossagban nem valoszinü, hogy pozitiv offset kellene barmilyen esszerü 24/7 tuninghoz.
Ha kepet mellekelsz, az terhelt allapotban legyen, lassuk a feszültseget (vagy legalabb ird le mennyi a max terhelt fesz)!
Tesztelni Linx 15 kör sok rammal (1-1,5 gig maradjon szabadon a winnek) + jatek, lehetöleg valtozatos cpu terhelesü multi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Háztartási gépek
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest