- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
botivboti #40286 üzenetére
Energia gazdálkodás funkciókat felesleges kikapcsolni, EIST, TM2, C1E....kapcsold vissza őket. Memory Enhanced lehet turbo modon is, az időzítéseken fog szűkíteni. Turbo Graphic boostot hagyd auto beállításon., mert kinyírhatja a VGA-t. Azt hogy az XP hogy látja a procit egy dolog. CPU-Z vel nézzed. Amiket linkeltél képen ne piszkáld.
PCI Expressz frekvencia legyen 100-on! -
enemy107
senior tag
válasz
botivboti #40282 üzenetére
Akkor ez a beállítása felejtős. Ha jól látom 667-es ramjaid vannak, és az a szűk keresztmetszet.
667/2.66=250Akkor CPU Host frequency 250
CPU Clock Ratio maradhat 13 -on. Ha 250 fölé emeled a CPU Host Frequency-t, (FSB) akkor a ramod máris tuningban megy. Mivel azt írtad hogy 2.66 a legkisebb szorzó, így 250*2,66=667 MHz. Ezért hibázgat ahogy írtad is fentebb, ha emeled az FSB-t. 800-as ram jó lenne.Persze ha jön valaki akinek ilyen ramjai vannak, és tudja mennyi feszt lehet nekik adni ahhoz, hogy stabilak legyenek, és bajuk se essen, ki lehet belőle taposni a maximumot,de szerintem annyit nem tudsz emelni rajta, hogy értelme legyen.
-
enemy107
senior tag
válasz
botivboti #40280 üzenetére
Robust Graphics Booster Auto
CPU Clock Ratio 10
CPU Host Clock Controll enabled
CPU Host Frequency 333
PCI Express frequency 100
Performance enhanced Standard
System memory multiplier 2.00 (ha nincs kettes szorzó szólj mert nem fog elindulni ebben a beállításban)
System Voltage Controll Manual
DDR2 Overvoltage Control Normal
FSB Overvoltage Controll Normal
CPU Voltage Controll 1.33125V ( Ha stabil lesz lehet kicsitr csökkenteni rajta)Hőfokokat mérd, prime95 el teszteld, blend teszt fél óráig.
Milyen lap ez P31, G31, P35?
-
Rivaul
addikt
válasz
botivboti #40276 üzenetére
Biztos hogy nem az a baj hogy pont a cs az amire panaszkodsz? Ha eredetin játszol akkor könnyen lehet hogy jött egy frissítés amit már nem kezel úgy a géped. Cs esetében ez mindig is így volt. A smoke stb-nél természetes az fps ilyen szntű esése is. A cs:s volt proci-ra terhelve fps terén. A GO sztem már a vga-t terheli ilyen esetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest