- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
botivboti #40276 üzenetére
Biztos hogy nem az a baj hogy pont a cs az amire panaszkodsz? Ha eredetin játszol akkor könnyen lehet hogy jött egy frissítés amit már nem kezel úgy a géped. Cs esetében ez mindig is így volt. A smoke stb-nél természetes az fps ilyen szntű esése is. A cs:s volt proci-ra terhelve fps terén. A GO sztem már a vga-t terheli ilyen esetekben.
-
Rivaul
addikt
válasz
hajho1112 #40251 üzenetére
Nem tud. A magot nem csak azért zárják mert jó marketing fogás, vagy többet rendeltek kevesebb magos procit. Legtöbb esetben gyártás alatt sérült/hibás magokat zártak ki, amit fizikailag lehetetlen stabil működésre bírni. Próbálkozni lehet de akkor a géped bánhatja igen jó eséllyel.
-
Rivaul
addikt
válasz
hajho1112 #40249 üzenetére
Akkor semmit. Betölti a magot de az azért lett lezárva mert nem teljes értékű. Ezt a lehetőséget is említettem az elején. Esetleg feszeléssel lehet próbálkozni de ha nem értesz hozzá akkor azt már nem ajánlanám mert valószínű hogy úgy se megy de cserébe a procit a másvilágra küldheted.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
válasz
energy4ever #39873 üzenetére
Mar ne is haragudj de egy léghűtéssel azzal a procival 4 magon lehetetlen ezeket az értékeket hozni főleg ilyen hőmérsékleten. Ott valaminek rossz az érzékelője s hazudik.Valószínű hogy húzol rajta s azért dobálja el a dolgokat mert már az emelés hatására se stabil vagy egyenesen a lap hibázik, én erre tippelnék ezek miatt az értékek miatt.
-
Rivaul
addikt
válasz
energy4ever #39860 üzenetére
Azt a procit járatod 5300-6000-en.
Mod: 57fok? Nah jó én kiszálltam -
Rivaul
addikt
A magfeloldás csak egy lehetőség. Semmi sem biztosított. Az hogy 3 maggal megy rendesen már plussz ként könyvelhető el. A sérült, gyengébb stb magokat zárják el általában. Ne is lepődj meg hogy nem bírja olyan szinten a strapát mint a többi. Ha így lenne akkor 3 magos prociként került volna az üzletbe többnyire.
-
Rivaul
addikt
válasz
800.henrik #39599 üzenetére
Ugyan úgy mint minden mást. Semmi baja nem lesz a pasztától. Fém tartalmút mellőzd alapból is. Az hogy milyen meleg lesz nem tudom de hűtés nélkül robban az tuti
-
Rivaul
addikt
válasz
Methalol #39574 üzenetére
A tx-ek elterjedtebbek mert régebbre vezethető vissza a múltjuk. Nem véletlenül 3-as a neve... Ami bevált azt keresi az ember következőleg is s ez esetben mindig van frissítés. Emiatt több is az anyag róla. Jó hűtő, nem fogsz csalódni, már mindegyikből volt nekem s mind ki is szolgált.
-
Rivaul
addikt
válasz
AeSDé Team #39570 üzenetére
Érzéssel a fesz-el mert lehet elmegy de nem magasabban hanem végleg...
-
Rivaul
addikt
válasz
AeSDé Team #39566 üzenetére
Nem az alaplappal van a probléma. Nincs olyan hogy egy procinak fixen ennyit kell mennie. Elég komoly eltérés lehet 2 ugyan olyan proci között is. Ahoz sincs sok köze hogy a lap mekkora procit képes kezelni. Ha így működne akkor mindenki venne egy nagy lapot meg egy kis procit azt agyonhúzná. A rendben lévő hőfok pl nem 75 fok idle...
-
Rivaul
addikt
válasz
AeSDé Team #39538 üzenetére
Semmi. Nem neked akartam szólni csak már leírtam gyorsan s nem lehet törölni hsz-t
-
Rivaul
addikt
válasz
AeSDé Team #39536 üzenetére
-
-
Rivaul
addikt
válasz
LagerMaister #39528 üzenetére
Mire akarod használni azt a gépet? Ott nem a proci fog elfogyni hanem az összes többi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest