- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
syberia #38361 üzenetére
Elhiszem, de ez nem csak a proci érdeme.. A Q9400-es jó kis proci, kicsit megnyirbált L2-vel (nekem is volt 2, szerettem őket). A ramjaid.. A memvezérlő..., ezért érzed gyorsabbnak, s mutathtják szintetikus tesztek. Viszont ha a quadot 8alacsonyabb órajel) kicsit meghúzod mint én húztam : [itt ] - ez24/7-es tuning volt csak..
szóval akkor már az i3 felejtős, sőt.. -
PeL
addikt
válasz
syberia #38350 üzenetére
Mennyire hajtottad meg? Az én E2160-asom anno bírta a 2.7GHz-et alapfeszen több mint 1,5 éven keresztül Inteles hűtővel. Idleben 32 fok volt. Tovább nem mertem meg nem is akartam húzni, egy HD4850 mellett volt, de abban hagyott bőven tartalékot
Szerk.: Nem szóltam, látom neked is 2.7-en megy. Maradhat elvileg tartós használatra, nekem is úgy ment addig amíg el nem adtam
-
válasz
syberia #37617 üzenetére
Nagyon szép eredmény ezzel a VCore-ral. Szerintem egy 3.6GHz meglehet 24/7-re, talán 3.8GHz is, bár ott már lehet, megnő a VCore igénye. Mi a lap vége FSB-ben a York-kal?
Little_Gaara: ez proci tuning topic, így azok az arcok, akik behatóbban értenek a VGA-hoz, lehet, ritkábban járnak erre, így javasolt a tuningolni kívánt VGA típusának, GPU-jának topicjában érdeklődni, illetve keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged