- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
bolcsodal #1918 üzenetére
Hát a cuccok élettartamát ezzel nem nagyon fogod növelni. Te valami olyasmit szeretnél ha jól értem, mint AMD prociknál a c'n'q, vagy intelnél speedstep, csak progival megoldani.
#1919 BenceShearer: Mint nevében benne van, dual -azaz 2- channelhez 2 modul kell, 1-gyel érdekes lenne, viszont jó ha 5%-kal gyorsabb úgy a géped, de lehet sokat is mondtam.
-
Chaser
legenda
válasz
bolcsodal #1916 üzenetére
De mért kényelmetlen? Ha jól értem huzamosabb időre akarod így a gépet, nem tudom mért nem jó a BIOS. Én is belőttem a gépemet, a procinak adható legkisebb fesz megtalálása jelentett kb 2 percet, hogy alapórajelen menjen. FSB-t meg akkor kell csökkenteni, ha a gyári órajel alá akarsz menni, 1ébként felesleges.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Motoros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Temu
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest