Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Combi, ha normálisabb stílusban írogatnál, akkor biztosan nagyobb sikered lenne...
Skynet és a többiek is tanácsot adtak neked, és akármennyire is nem tetszik a mondanivalójuk, örülj neki, hogy egyáltalán foglalkoztak a problémáddal...
Ezen a fórumon általában nagyon segítőkészek az emberek, csak meg kell válogatni a stílust, amit használsz!
-
Skynet258
veterán
Nem kaptál ajándékot vagy mi van? Kritika? Én sehol sem látok kritikát. Észérveket mondtam, és jótanácsot, de természetesen te tudod, mit akarsz csinálni...
A videókártya húzása szoftveresen pedig kissé más feladat, mint egy procié (vagy akár egy egész rendszeré), de biztos vagyok benne, hogy ehhez is jobban értesz. Ezt veheted kritikának, ha már annyira az kell.

thaiboxer: EIST-et kapcsold ki biosban (energiatakarékossággal kapcsolatos folyamat).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest