Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollo_21
üzenetére
Na.. szóval
Van egy gép. A megjelenítő pedig a tv-m. Bekapcsolom a gépet,bios be lép,pár dolgot át állítok,stb.. tökéletes van kép,és nem is megy el. Majd fel raktam a Win 10-et,ami telepítette az összes szükséges drivert.minden tökéletes. Majd újraindítás után biosba be lépek, és pont 30 mp után el sötétül a kép. Ki húzom a HDMI kábelt,vissza dugom ismét van kép 30 mp ig. Win alatt tökéletes nem megy el a kép soha. Csak bios alatt,illetve ha mondjuk egy Win telepítést csinálok.. próbáltam bios resetet ugyan ez.. másik kártya ugyan ez.. másik lap,ugyan ez.. integrált videokartya ugyan ez... na talán így érthető😂 köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van egy gép. A megjelenítő pedig a tv-m. Bekapcsolom a gépet,bios be lép,pár dolgot át állítok,stb.. tökéletes van kép,és nem is megy el. Majd fel raktam a Win 10-et,ami telepítette az összes szükséges drivert.minden tökéletes. Majd újraindítás után biosba be lépek, és pont 30 mp után el sötétül a kép. Ki húzom a HDMI kábelt,vissza dugom ismét van kép 30 mp ig. Win alatt tökéletes nem megy el a kép soha. Csak bios alatt,illetve ha mondjuk egy Win telepítést csinálok.. próbáltam bios resetet ugyan ez.. másik kártya ugyan ez.. másik lap,ugyan ez.. integrált videokartya ugyan ez... na talán így érthető😂 köszönöm.