Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollo_21 #46061 üzenetére
Na.. szóval
Van egy gép. A megjelenítő pedig a tv-m. Bekapcsolom a gépet,bios be lép,pár dolgot át állítok,stb.. tökéletes van kép,és nem is megy el. Majd fel raktam a Win 10-et,ami telepítette az összes szükséges drivert.minden tökéletes. Majd újraindítás után biosba be lépek, és pont 30 mp után el sötétül a kép. Ki húzom a HDMI kábelt,vissza dugom ismét van kép 30 mp ig. Win alatt tökéletes nem megy el a kép soha. Csak bios alatt,illetve ha mondjuk egy Win telepítést csinálok.. próbáltam bios resetet ugyan ez.. másik kártya ugyan ez.. másik lap,ugyan ez.. integrált videokartya ugyan ez... na talán így érthető😂 köszönöm.
-
Sziasztok.!
Félig off téma,de a helyzet a következő.
HDMI-n van rá kötve a gép TV-re.A probléma az,hogy kb 30mp után mindig el megy a kép. ki húzom a kábelt,majd vissza dugom ismét tökéletes 30 mpig. Mi lehet a baj?
Érdekesség:amíg nem volt fent a win,és a driver,nem volt ilyen problémám.. viszont nem értem,hogy biosba miért használna drivert?.köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest