Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
zolee33
üzenetére
az említett msi lap, egy g31-es fos.
egy gigabyte p35-ds3, p35-ds4, p35-ds3p, és ugyan ezek csak ep előtaggal amit én ajánlanék számodra. Esetleg p45, de nagyon üres az apró, ezért mondom a p35-öt.
Hát a procit teszteld ki hogy melyik feszen mit megy.Szerk.: én is és mások is sokszor leírtuk hogy csináljuk a kitesztelést, hirtelen a magamét tudom linkelni, ha átfutod, a hosszabb hsz-eket érdemes nézegetni
-
slayer007
tag
válasz
zolee33
üzenetére
Ha 1.33nál kifagyott, akkor több fesz kell neki, de csak óvatosan, mindig a legalacsonyabb feszt keresd, amin még stabil a rendszer. Valamint Aida64-el folyamatosan ellenőrizd, hogy stressz teszt alatt ne melegedjen túl a proci (a core temp-et nézd). Egy CPU-Zt se árt ha nézel, megtudod, hogy mekkora a voltage leak a lapodon (a biosban amit beállítasz az ált nem a reális feszültség, amit a proci kap.)
Sajna a pontos max hőmérsékletet a procidhoz nem tudom, erre érdemes rákeresned, vagy a gyártó biztos írja.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest