Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
Hi!
A Te eseted nem olyan egyszerű...amúgy sztem ha 900-ról 1600-ra húzod sokra ne számíts, de persze az is ér valamit....
Milyen az alaplap? Milyen opciók vannak benne? Lehet tuningolni egyáltalán? Amúgy próbálkozz az FSB emeléssel nézd meg milyen tipusú proci pontosan mennyi az alapfesze és azt állítsd be a biosban(ha lehet...) ha nem az sem baj sztem, mert a cerkának alapesetben nincs nagy feszigénye tehát elképzelhető ha auto-n adja a feszt akkor sem ad többet a gyári alapfesznél...emeld az FSB-t és nézd meg, hogy reagál rá, de figyelj az arányos emelésre, mert azoknak a prociknak ~15 a szorzója, de ezt nézd meg 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Milyen az alaplap? Milyen opciók vannak benne? Lehet tuningolni egyáltalán? Amúgy próbálkozz az FSB emeléssel nézd meg milyen tipusú proci pontosan mennyi az alapfesze és azt állítsd be a biosban(ha lehet...) ha nem az sem baj sztem, mert a cerkának alapesetben nincs nagy feszigénye tehát elképzelhető ha auto-n adja a feszt akkor sem ad többet a gyári alapfesznél...emeld az FSB-t és nézd meg, hogy reagál rá, de figyelj az arányos emelésre, mert azoknak a prociknak ~15 a szorzója, de ezt nézd meg 
Senki nem tud nekünk segíteni?